Followers MamaTisya

Friday, February 9, 2018

homemade Kuehtiaw KungFu utk dinner

smlm hujan lebat btul..
smp je rumah tgk hubbyku tgh masak Kuehtiaw KungFu
hujan2 mmg sedap layan Kuehtiaw KungFu


tp bahan tk brp byk mcm sebelum ni,
 ada udang, ayam, sotong, fishball..smlm ada daging je

A post shared by shahril (@shahril1610) on


cili kicap


disebabkan telur xbyk so xcelup satu2 mcm yg sebelum ni


yummyyy...tq chef shahril..nanti masak lg :)


yg nk tgk resepi ..klik link dibawah

16 comments:

adarnadzmie said...

wahh... feveret suami akak nih... lama dah akak x masak...

Hans said...

salah satu makanan kegemaran nih
hehehe

Amanda Suria said...

SA tengah selera meragam ni..tgok entry ni rasa nak cari sekarang jugak..

Illy Ariffin said...

terkecur air liur tengok hehe.. sedpa nyer makan ngan cili potong kicap.. nyum!!!

Juls Julie80 said...

sedapnyaa terliur tgk..fav nih..hrhrh

PeRdU cINta said...

Makan panas-panas...sedapnya la..lagi bila banyak sayur...

Warisan Petani said...

Untunglah en.hubby terror masak.

Azlinda Azman said...

Sedap lelagi pekena dgn cili api

Mrs Virgo said...

favourite akk ni....tetiba terasa nak masak ni pulak heee

Mimi Azirah said...

Kueyteow kungfu ni favourite sy tau kak...bab bahan dlm kuah dia tuh hentam jela kan..daging pun boleh janji sedap...yg sedap tuh kueyteow celup dengan telur lepas tuh goreng..perghhh memang rangup dan sedap lah

Ana Suhana said...

Untung woo hubby pandai masak. Sedap tu.

Shahida Dzulkafli said...

Sedapnya sis.. Banyak sayur.. Pandai suami sis masak.. Puas makan nie..

Busyra Takiyudin said...

alahai sedapnya akak.. nnti nak try lah! hehe

Siti Yang Menaip said...

kasang2 yang masak dgn bahan tak ckup tu punya kick lagiii power hehe.. janji homemade memang dah sedap da macam mana gaya pun =D

Kak Sue said...

Wah, sedap nie.. ada cili padi pulak memang best!

Inani Hazwani said...

Sedapnyaa kak, siap ada cili kicap potong tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...