Followers MamaTisya

Tuesday, February 6, 2018

Subway Everyday Value Meals


aku 1st time bli yg set promo ni..sbb biasa jrg bli air ngan cookie ni
biasa beli roti je tp sbb tk jauh beza so better bli yg value meals ni la


cookie tu byk pilihan tp aritu ada 2 pilihan je tinggal


ni la set aku punya ..meatball marinara, chocolate cookie, fanta anggur 11.90


kalo korang beli roti je yg meatball marinara ni regenya rm 11.80 
jd tambah 10 sen je dpt air ngan cookie tu jimat la

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on



dulu2 punya promo mcm ni..ikut hari...yg skarang ni promo tu siap ngan air + cookie
tp biasa mmg aku bli roti je...tp kalini try la set value tu

15 comments:

Amanda Suria said...

Terus rasa nak cari subway...tgh buntu x tau nak makan apa ni

Shahida Dzulkafli said...

Suka sangat subway dekat rawang.. Pekerja dia tak kedekut sayur dengan sos.. yg set nie tak pernah cuba lagi..

Azura Aziz said...

lama tak makan subway. Qekra suka tuna..

Iela Fazielah said...

bestnye dah stat offer yg ni semula..berbaloi beli

Siti Rohaida Yusof said...

lama betul tak pekena subway ni,,ala..teringin la pulak

mummy_ayu said...

rindu Subway!! rindu Kenny Rogers!! rindu semua la..even Pizza Hut pun...
uwahhh..tak sabar nak balik Malaysia..
kat sini ada ..but tak halal....

ayunie ramli said...

mek tak pernah try subway padahal dekat dengan ofis kihkih.
mungkin sebab kalau lunch kena cari nasi, so tk jejak kat subway.
tp insyaAllah akan try jugak satu hr nnt

Hans said...

lama xmakan subway
tapi cookies tu sedap
hehehe

Kak Sue said...

Murah n jimat kan Amy, Kak Sue suka juga beli Subway nie.. sayur dia fresh n raggup..

NanyFadhly said...

Selalu makan subway time pagi. Breakfast...hehe..

Ana Suhana said...

Ana pun selalu beli roti je. Amik yg foot long terus. Puas makan.

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa Subway :)

Aju Mohit said...

suka subway sebab simple dan kenyang

mamapp said...

Alamak.. ni yg buat mama nak Cari subway ni. Mama suka sbab bila makan Rasa healthy aje

Mimi Azirah said...

Kat seremban dah ada subway tp tak pernah singgah beli pun.tengok jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...