Followers MamaTisya

Tuesday, February 13, 2018

Pulut Kuning by Zarina Zainuddin


hah aritu aku share gmbr psl pulut kuning Zarina Zainudin ni
rmi kwn2 tanya mcm mana nk order...


ok ni ada nombor if korang nk buat tempahan


ada 3 jenis rendang
pulut kuning + rendang ayam rm 12.00
pulut kuning + rendang daging rm 15.00
pulut kuning + rendang kerang rm 15.00

harga tu tk termasuk delivery tau..so berminat cal la no aku share tu
ramai ckp sedap...aku tk order pn..ni aku tlg collect geng aku punya sbb depa tgh meeting
opis aku dh 2-3 kali pernh order...kalo repeat order maknanya sedap la kn
cuma ada yg ckp mahal ..mayb ada yg jual lg murah so terpulang pd uolsss
mahal sedap tkpe...kalo mahal tk sedap tu org komplen kn

10 comments:

  1. Teringin gak nak merasa pulut kuning Zarina ni.

    ReplyDelete
  2. Pernah nampak geng opis tempah...macam nak terjebak sama la tempah...tp xkan nak beli satu je kan...mahal la...kena angkat geng famili ni kalau nak murah hehe...terliur plak sebut pulut kuning aummmmmmmmmm

    ReplyDelete
  3. hr tu, kat opis ada order, tp kite tk mkn, kwn2 ckp, sedap

    ReplyDelete
  4. Adeh!!! kalau dekat teringin gak nak rasa pulut kuning ZZ ni.

    Biasa kalau dah repeat order tu maknanya sedap lettew...

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaaa pulut kuning. Nanti nak order jugaklah.

    ReplyDelete
  6. Selama ni LZ tengok dari IG ZZ, memang laku keras pulut kuning ZZ ni..
    Berjela-jela orang beratur beli.. Tengok bekas pulut kuning tu masih berwap, fresh from kuali gitu.. ;-)

    ReplyDelete
  7. rasanya rega lebih kurang jgk kot sbb ade yg brand biasa kat opis ni RM10 lg sikit kot dr ni..hehehe

    ReplyDelete
  8. ramai yg review cakap sedap, belum pernah rasa lagi tapi nampak menyelerakan.

    ReplyDelete
  9. Harituh pun nampak kat IG ZZ nih. Nany suka sangat pulut kuning especially yang mak masak, Lembut die lain macam. Tu pasal,m kalau makan oulut kuning lepastuh keras..rasa macam potong betul lahh..hehehe. Tak pernah juga beli yg pulult kuning ZZ ni punya.

    ReplyDelete
  10. Sha pun teringin juga nak cuba pulut kuning zarina ini tapi tulah.. jauh.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...