Followers MamaTisya

Thursday, February 8, 2018

Restoran Char Kuey Tiow Abang Sayang @Ipoh, Perak


lps dh penat seharian abiskan masa kt Movie Animation Park Studios (MAPS Perak) 
perut pn lapar...moh ler cari tmpt mkn...ikutkn nk tido je 
sbb dh kepenatan main2 dlm MAPS Perak kn


kami singgah mkn kt Restoran Char Koey Tiow Abang Sayang


smua order menu sama...char koeytiow


sedap...rasa xcukup plak..patut order extra kn
tp nk tambah order takut lambat plak sbb mmg ramai orang
xsilap rm 5 sepinggan


aku minum sirap bandung


hubyku minum teh o limau ais


ni antara menu2 lain yg korang bole order..tp rata2 org dtg sini order char kuey tiow la
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

sebelum pi mkn char kuey tiow tu...ingt nk mkn kt bulatan amanjaya
sbb area situ ada beberapa food truck tp bila aku pusing2 tgk menu xde yg menarik
cuma aku tapau air big cup ni


rm 5...perisa coklat....mmg hausssss...cuaca kt ipoh panasssss ms tu
dpt air big cup ni ...legaaaaaaaa

lokasi Restoran Char Koey Tiow Abang Sayang
 kiranya berhampiran ngan area bulatan amanjaya

15 comments:

Rafzan Tomomi said...

Baru buka ke restoran ni sis? masa duduk ipoh dulu tak perasan ada kedai ni. mest best makan Char Kue Tiaw ni.

Inani Hazwani said...

Sedapnyaaa kak. Terliur tengok tapi nun jauh di Ipoh pulak. Heheh.

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Terliur tengok . Ok la harga pun murah2

mummy_ayu said...

ini antara dlm list..aku nak balik makan nanti. Kat sini ada pad thai..ala2 keaw tiaw ni la, tapi kering...ahh..nak nangis dpn pc rasa tgk pic ko..

shalimar yusof said...

food truck ke ni..xpernah singgh..selalu pusing2 bulatan tu je..uhuhu

Julia Johari said...

Fuhhh kecur ailio...mmg ipoh perak panas dia masyaAllah boleh fengsan...pekena menu ni terangkat la...best!

Mawardi Yunus said...

Ada air big cup. Terbaiklah. Xyah nak oder air banyak kali. Hehe

I am Tini said...

baca ni pon dah uat ailr liur lecur.. ni kalau depan mata tak tahu laaa... nak cuba..!

Kak Sue said...

Menarik juga Chaw Kuew Teow nie, anak dara Kak Sue punya feveret nie..

Amanda Suria said...

Alaaa...lama dh SA x makan char kuew teow..bestnya tgok ada udang tu ha..

afzalsukasuki said...

Wah besar la plak udang dia. Dua ekor plak tu. Portion pun besar

Mimi Azirah said...

Adoiii kak kenapalah mesti ada entry char kueyteow ni..bikin craving la

Shahida Dzulkafli said...

Pergh!! Udang dia nampak sangat mengancam..

Busyra Takiyudin said...

char keoy toew my fevretttt! sedapnnyaaa

Siti Yang Menaip said...

uuish nama kedai dia kemain hihi.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...