Followers MamaTisya

Monday, February 26, 2018

Lunch & Meeting @ Kelab Tasik Putrajaya


lastweek ke Kelab Tasik Putrajaya aku ada meeting


sambil lunch tgk view ni..nyaman ngan angin bertiup walaupun bole tahan panas tu


sebelum tu aku dh roger beberapa blogger kt area putrajaya
so bole la lunch sama sementara aku nk meeting ptg tu
yg kelapangan join  Sue & Qekra


mcm2 menu ada


aku order cantonese kueytiaw rm 10.90


milo ais rm 5.50


Qekra punya mee goreng mamak rm 10.90


ice lemon tea rm 5.50


Sue plak order sweet sour chicken with rice rm 17
air sue order 2 (milo ais & ice lemon tea) ...1 utk die..1 lg utk anknya


wefie lg

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on





sebelum blk...depa posing dgn homemadefrozenfood....

v
v

v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v


ni la meeting aku ptg tu...jemputan utk menghadiri Mesyuarat Agung Barim


Majlis dirasmikan oleh Ketua Pengarah Kawalselia Padi Beras 
Kementerian Pertanian Industri Asas Tani ~ En Shamsuddin Ismail
lps tu ada sessi interview pemborong beras plak



fuh panas ceng ceng


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on





sebelum blk sempat la bergambar sekeping dua...panas betul cuaca

10 comments:

  1. Sebelum mesyuarat..eratkan ukhuwah dulu..seronoknya...secara tak langsung masa terisi dengan sebaik-baiknya..

    ReplyDelete
  2. cantik tempat ni.. sakan menu dia...

    ReplyDelete
  3. dapat rega murah tak beras tu? :p

    ReplyDelete
  4. Dah pernah pegi sini...best makan mengadap tasik Putrajaya. Lawa kan?

    ReplyDelete
  5. tq Mama Tisya sudi delivery kat sini. sedap sgt kuih bom dan karipap pusing tu ;)

    ReplyDelete
  6. Best sesekali dapat lepak dengan kawan-kawan kan. Next time nak juga lah order homemade frozen food tu Amy..

    ReplyDelete
  7. Sweet sour chicken and rice tuh nampak sedap sangat kak...kecur air liur dibuatnya

    ReplyDelete
  8. Lama x kesini. Kalo kesini, mesti akan order carbonara dia.

    ReplyDelete
  9. Sambil menyelam minum ayaq lah ni yeh Tisha hihi... Selalu jugak ke Putrajaya tu tp tak tau pulak ada tempat makan tu... Selalu makan kat Alamanda je

    ReplyDelete
  10. Sedapnya makanan semua Tu...lapo la plak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...