Followers MamaTisya

Friday, February 9, 2018

Rate & Reward ~ dapat menu FREE di The Chicken Rice Shop


aritu terbaca kt fb org share psl RATE & REWARD
bila mkn di The Chicken Rice Shop. 
perasan tak, ada barcode tepi meja tu, 
korang bole dpt menu FREE, bila korang RATE
 samada scan or ke website link tu 


ni la yg barcode kt meja tu....korang just scan or pegi link URL tu
just bg rate lps tu isi details then akan dpt menu free diorang send thru email


ni la contoh yg aku dpt aritu


trus la redeem..nanti akan kuar la code..
korang update la kt waiter restoran
nanti diorang akan key in code tu


ni la menu FREE yg aku dpt ~ 2 pcs golden fortune wings


ni set lunch aku order rm 10.50 tp amik part ayam peha tu add on rm1
lps tu aku tukar air dr soft drink ke 3 layer tea add on rm 2++

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on


A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

hausssss...lama xminum 3 layer tea


ni la total bil kena byr...yg menu FREE aku dpt tu bernilai rm 11.50 aku tgk dlm menu
hah jimat kn...so korang kalo p mkn kt  The Chicken Rice Shop
jgn lupa la rate & reward ni...bole dpt menu free..menu ni berbeza2 tau
selama ni slalu juga la mkn kn tp tktau pn psl ni
kalo tk, sure mcm2 menu FREE dh aku redeem :-p 

11 comments:

Azura Aziz said...

oh yeke. apsal pulak makan kat CRS tak perasan barkod tu hehe..

Ana Suhana said...

Baru tau kak. Padahal selalu je makan dkt TCRS ni.

farhanna jafri said...

tak pernah perasan pulak barcode tu nanti kena buat lah boleh dapat ayam free! :D

Amanda Suria said...

Bestnya nampak kejadian ayam tu ha...chicken wing dia nampak juicy...

Kak Sue said...

Rasanya Kak Sue belum pernah kut makan kat sini, nanti boleh cuba. Pastu nak scan juga barcode tu.. Jimat kan..

Hans said...

wah
lama xmakan dekat sini
hehehe
untunglah dapat free lepas scan tu
hehe

Azlinda Azman said...

Lma tak p mkn chic rice

Mimi Azirah said...

Lama tak makan dekat chicken rice shop...sedapnya ayam tuh kak...suka makan kat sini tp suami sy kurang....rasanya sepanjang kawen dgn dia dh 10 tahun nih sekali je kitorang pergi makan dekat the chicken rice shop kak..hahaha

Shahida Dzulkafli said...

Promosi yang menarik.. Nampak macam sedap je.

Busyra Takiyudin said...

chicken wings yg tak tahan tuuuu..,

Siti Yang Menaip said...

huurm sedapnyaaa dan dapat free meal tu paling awesome..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...