Followers MamaTisya

Thursday, February 15, 2018

cek ke-17 dh terima tapi ada masalah skit




cek ke-17 dr Nuffnang dh slamat smp Jan aritu
tp bila aku tgk amount tk sama masa aku cashout
so aku ada cal Nuffnang tanya...lps tu bila diorang check katanya ada fraud clicks
beza dlm rm 14 juga la...kalo yg tk phm fraud clicks tu bole bc entry lama aku
so hrp xde yg buat fraud clikcs kt blog aku ni..


alhamdulillah ada  6 BE baru muncul utk permulaan thn 2018

now ada  6 BE yg tgh running..apa2 pn tq Nuffnang

4 comments:

Azlinda Azman said...

wah...byk cek dpt..tahniah

Nur Azian Jaafar said...

tringin nak ada akaun..tp tak pandai nk buat..hmmm

NanyFadhly said...

I dah lama ngan nuffnang ni tapi until now belum dapat lagi bayaran. HAHAHAH~ lemau betul nak hari2 update blog. Bagus lah rajin update blog. Masyuk tuh...tahniah dear.

Kak Sue said...

Wah bestnya Amy, Kak Sue belum pernah dapat lagi pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...