Followers MamaTisya

Tuesday, February 6, 2018

Twist Chocolate Softserve @ Godiva, Nu Sentral



lama dh tgk org update pasal ice cream GODIVA ni
so aritu masa kt Nu Sentral nmpk outletnya..moh ler singgah


GODIVA ni yg aku tau femes ngan chocolate
aku pn pernah mkn coklat GODIVA 
tp org bagi la..idok la aku beli coklat mahal hehe


hah ni la rege eskrem mahal tu..jgn terkejut uolsss rm 23


sementara tgu aiskrim..wefie jap

 

ok ni la rupanya....ada 3 pilihan
vanilla white chocolate, dark chocolate, twist chocolate
aku order yg twist chocolate so dpt la rasa dua2 perisa tu

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on




posing2 lg ngan eskrem mahal ni
yg 4 segi tu coklat GODIVA



sbb mahal kita share je la...bagi tekak aku nk kata sedap sgt tu idok la
kalo nk bli lg utk next time rasanya tkpayah la...lgpn mhl kn
cukup la dh dpt merasa skali hehe


hah ni rege coklatnya..kecik tu rm 55


yg ni murah skit rm 37


ni masa promo krismas aritu...byk pilihan la kalo nk dijadikan hadiah

A post shared by Amy Aril (@mamatisya) on

outlet GODIVA hanaya ada di Nu Sentral & KLCC sahaja..
lg 1 kt Genting Premium Outlets (GPO) tp kt GPO eskrem tu rm 25 mahal 2 hengget je

korang yg dh cuba eskrem ni...apa pendapat uolsss????

11 comments:

Azura Aziz said...

amboi sedapnya nampak aiskrim...

el said...

tudia coklat jer pun kecik jo RM25 hahaha
aku mampu tengok jer
tgu abg am belikan eh eh ehhh hehehe

iEna Eliena II said...

sedapnya godiva :)

- dieyana - said...

huiii... dpt mkn sekali seumur hidup, okey la tu..kikkiki...

Haulia Razali said...

Sedapnya cokelat. Hari ni BW sume part makanan je, seronok tengok makan and feeling happy. :)

Shahida Dzulkafli said...

Kalau sesekali reward diri, okay nie sis.. kalau selalu, bengkok lak nanti.. hehehe

Amanda Suria said...

Sesekali bleh la kalau nak merasa...selalu kalu memang botak rambut...hahahaha

Aju Mohit said...

dulu keje kl sentral memang kat sinilah tempat lepaknya, sekarang shah alam peace yo

mamapp said...

Nakndark coklat satu

Mimi Azirah said...

Adududu..memang harganys tapi kalau berbaloi dengan taste dan kualitinya,kira okeylah kak

Kak Sue said...

Teringin nak rasa la pulak tengok Amy share nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...