Followers MamaTisya

Tuesday, February 27, 2018

lunchdate with Angah, Acik & Adik @Agehan Japanese Restaurant, Grand BlueWave Hotel Shah Alam



yg dlu besar skit biliknya sbb rmi kn..kalini kecik skit


nk p jepun tktau bila..so kita ke restoran jepun je la amik feel dlu


aritu adik aku yg kj kt Riyadh blk m'sia..tgh cuti so aku bw die lunch menu jepun..
die dh bosan menu arab kn hehe


garlic fried rice 5 mangkuk..each rm 16...dh kata smua lapar tp lps tu tk abis
patut order 3 je sbb portion byk juga..nasibaik bole tapau


squid tempura rm 23.50


deep fried prawns order 2 set ..each rm 34


deep fried prawn & salmon tu cicah sos + mayonis
wasabi mmg tk mkn...sebelum ni ada sos mcm bbq
tp aritu tnya katanya xde sbb chef dh bertukar


futomaki 8 pcs rm 22.50 
tori katsu maki 8 pcs rm 18


deep fried salmon rm 38



wefie lg sebelum mkn



alhamdulillah kenyang...total bil rm 250++ guna voucher rm 200 just byr rm 50++


ada rezeki kita dtg lg ye 


along, angah, acik & adik
beza kami 6thn cuma yg acik & adik tu je beza 8thn
tp kdg2 ada ingt aku adik :-p


like mother like daughter..anakdara nk juga posing ngan handbag kn



korang kalo suka makanan jepun bole singgah 
Agehan Japanese Restaurant, Grand BlueWave Hotel Shah Alam
skarang tgh ada promo All You Can Eat ~ Teppanyaki, Teriyaki & Sushi 
bole baca link di bawah : 

6 comments:

  1. tak pernah try lagi makan dekat blue wave ni. Sedap tak deep fried salmon tu?

    ReplyDelete
  2. Amboi repeat lagi ya, Kak Sue macam nak pergi lagi nie.. ehehe..

    ReplyDelete
  3. Muka tak berapa nak sama ye Tisya ... mana satu yg keje kat Arab?

    Seronoknya lahai ada adik beradik yg lebih kurang sebaya mcm ni. Mesti korang sekepala kan Tisha...
    Tak pernah makan kat resto Jepun. Takut tak kenyang hihi

    ReplyDelete
  4. farhanna jafri ...sedap

    hainom OKje ..adik yg kj arab yg pakai tudung biru

    ReplyDelete
  5. Hamboi dia dh singgah lagi tu. Tgh tggu voucher ni. Nk try dimsum pulak.

    ReplyDelete
  6. Wah sedapnya.. harga pun Masih mampu juga laa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...