Followers MamaTisya

Friday, February 2, 2018

view malam @ Dash Box Hotel, Cyberjaya & booking murah thru Traveloka

last entry holiday Dash Box Hotel yg dituggu uolsss
sbb aku akan update rate murah yg aku dpt booking thru Traveloka...sbr ye


sebelum tu kn ujan lebat...ikutkn syok la dok dlm selimut...
apakan daya perut lapar ..kena la kuar dinner



blk dr dinner di Uptown Hawkers Damansara...
kemain jauh kn Cyberjaya Ke Damansara nun dinnernya
dh ada org tringin nk mkn jauh...kita follow je la


dkt entrance lobby utk check in


area lobby...kiri kanan tu ada tmpt gym & tmpt mcm jual brg
xdpt nk share gmbr zoom view kiri kanan tu sbb kejadian INI :(


waktu mlm ni n ada video juga
 tp apakan daya bila kejadian INI berlaku, xdpt diselamatkan  :(


kami blk dinner smp hotel dlm pukul 11 lebih dh
masih ramai lg yg dok mandi manda kt swimming pool


cantik kn view malam kt swimmingpool ni


tisya pn bila nmpk ada org mandi lg..die pn nk juga mandi
tp idok la ayah die bg...lgpn dh lewat mlm kn


masa check in, ada dimaklumkan operation hours swimming pool smp 9mlm je
tp tu la...dh menghampiri 12 tgh mlm pn still ada org mandi manda


saper yg dpt bilik dkt ngan pool yg bernombor 304,305,306,313,314,315
sure stress sbb bising juga la org mandi manda smp tgh mlm tu kn
tp kalo siang seronok la sbb bilik yg Dash Studio level bawah tu ...
buka sliding door trus ke pool
kalo yg bilik Dash Deluxe tingkat atas tu ada beranda

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

sejak aku kenal dgn apps TRAVELOKA ...mmg slalu booking hotel thru TRAVELOKA
sbb aku dh compare dgn agoda, booking.com, trivago, expedia ataupun booking direct hotel
mmg TRAVELOKA la paling murah setakat ni



utk 2 hari 1 mlm bilik Dash Twin aku byr hanya rm 114.12 saje....
yg bestnya booking thru  TRAVELOKA ada code diskaun korang bole guna...
mmg byk juga la aku dpt diskaun tu
code diskaun tk sama sentiasa tp mmg best la sbb murah dr rege asal
kwn blogger yg aku cite holiday sama aku tu ..die booking thru agoda rm 200++
ni hotel ke3 aku booking thru  TRAVELOKA...mmg berbaloi222





apa tunggu lagi...register  TRAVELOKA & holiday kt Dash Box Hotel, Cyberjaya
tp disarankan booking awal la kalo korang nk bilik yg dkt pool tu
sbb bilik yg tu mmg slalu penuh...melainkn korang pi weekdays
ni rate weekend kalo thru website.....ni tkde bfast tau...hanya utk bilik shj
Dash Twin rate from rm 170++
Dash Studio rate from rm 250++ 
Dash Deluxe rate from rm320++
tp kalo peak time mmg rate akan berbeza la...
utk yg family besar kena amik Dash Studio ataupun Dash Deluxe
sbb yg Dash Twin mcm aku stay tu sesuai 3 beranak je
more info psl hotel ni, bole tgk websitenya http://www.dash-hotels.com/cyberjaya-malaysia/

12 comments:

Nur Azian Jaafar said...

wahhh murah..ingatkan hotel mcm ni mahal...blh tahan murah jugak ya..jimat !

Ana Suhana said...

Murah je kak rate bilik tu rupanya. Ingat mahal. Huhu. Ada juga disadvantage blk dpn pool tu ye.

mamapp said...

Alahai murahnya naknjuga lah nanti

idzwa kamaruddin said...

nak try traveloka pulak laaaa..tak pernah cuba!

Kak Sue said...

Menarik juga hotel kat sini, Kak Sue belum pernah cuba booking kat Traveloka.. nanti nak cuba juga lah..

Norhayati Mohd Isa said...

Wah..
Mmg murah tu MT..
Nanti nak daftar traveloka lah..

Azura Aziz said...

slalu baca review mama tisya utk dashbox ni. dekat jer dengan Putrajaya, alahai bila nak sampai hehe...

adianiez AIDA said...

dah masuk list aida dah ni.
lgpon aida memang cari tempat2 di putrajaya, cyberjaya.
dekat-dekat aje :)
tq for sharing.
nak klik entry yg lain.

el said...

wow malam2 pool tu tutup pukul berapa
syok pulak mandi kolam memalam

Shahida Dzulkafli said...

Sha pun suka guna aplikasi traveloka ini.. memang murah dan berbaloi..

Mila Ahmad said...

cantik kan dash box hotel ni, lagipun tgh viral mesti ramai org.

Mimi Azirah said...

Cantiknya dash box hotel nih...tip top mcm hotel 5 bintang tapi harga berpatutan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...