Followers MamaTisya

Wednesday, October 27, 2010

4 burger + 1 hotdog tk smp 5minit :)


vkend aritu kn aku tdo gombak
so nk try la mkn DAILY BURGER ni
cz rmi gk kwn2 aku yg dk sri gombak ckp best
lokasi nye depan 7-eleven sri gombak
1st time mkn burger ada hirisan nenas

bkn aku mkn smua ni tk smp 5 minit....
mau tercekik..hahaha
kalo 1 burger je tk smp 5 minit tu ok lg la... :-p
yg aku nk ckp tk smp 5 minit,
aku order utk 4 burger + 1 hotdog
tp apa2pn aku suka lg burger ninetynine
compare ngan DAILY BURGER ni
tp burger ninetynine
yg kt keramat au2 dkt petronas
yg tmpt lain aku tktau la...apa2pn tekak masing2..

ujan2 sure lprrrr tu psl p cr burger utk isi perut :)
so adik aku la turun p Q...mmg pantas tul
even ada lg 3-4 org tgh Q sama....
actually yg tukang msk burger tu smp 3 org
tu psl cpt leh dpt...
kalo tk,jenuh gk ler nk tgu


**korang suka tk burger mcmni or lg suka burger kt fastfood
mcm mcD/burgerking/A&W???



18 comments:

  1. salam.alamak.teringin plak nak makan benjo!

    ReplyDelete
  2. mmg kadang burger "brader" lagi sedap dr McD
    aku blom jmp "burger brader" yg sedap lagi

    ReplyDelete
  3. tak pernah try...sedap ek...kat sini cam tak pernah jumpa...

    ReplyDelete
  4. sesekali layan burger kat stall mcm nie best aje...

    ReplyDelete
  5. hang saje pagi2 letak gamba burger la ape la kan.. nak suh aku gemok balik kan...

    ReplyDelete
  6. suka lagi burger jalanan mcm nie..sedap...

    ReplyDelete
  7. sdp ek kak??xtau plak kt petronas au2 tu ada jual beger yg sedap...nnt nk kena try gak ni..
    klu dh bosan asik mkn beger mahal...best gak bila mkn beger murah...

    ReplyDelete
  8. saya palingsuke burger abang john dekat uptown damansara sbeelah CIMb..yang tu terbaik la..tak bleh lawan mana2 burger pun..seyes memang super duper sedap..pastu memang akan termimpi2 la burger die

    ReplyDelete
  9. smlm kte mkn MCd....
    suka burgernya

    ReplyDelete
  10. burger kat simpang kampung saya..
    ehehe..
    sedap~
    ehehe..
    murah lak tu..
    1.50 utk burger daging..
    2.10 utk special daging..
    harga kampung..ehehhee

    ReplyDelete
  11. Kekadang kita tak nak makan nasi dan nak makan selain nasi kan?

    ReplyDelete
  12. me salah seorg pelanggan setia burger kat tepi 7-11 sri gombak hehhehe

    ReplyDelete
  13. owhhh x penah dgr comp ni..kt penang x de kut...hehe

    ReplyDelete
  14. rasanye lg suka mkn bege 2inggit 3 inggit mcm ni

    ReplyDelete
  15. aku tak makan burger :)

    ReplyDelete
  16. jumpe 1 bege yg sedap gak kat shah alam seksyen 18. bleh try search kat google. abe burger

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...