Followers MamaTisya

Friday, October 22, 2010

'suatu' kejadian berlaku di jusco mlm td


smlm hubbyku ajk ke jusco nk bli brg
lps dh abis bli brg kami pn menuju tmpt
utk mengisi perut yg dh berkeroncong
otw tu ada 'sesuatu' kejadian telah berlaku
nanti aku citer...kita layan mkn dlu....

ingt nk try menu baru ni tp dh abis plak
yela kami smp pn dh 9 lebih....
anak dara aku ni, kalo p mkn je sure nk berebut menu
nk cari air color PINK saje
aku nk tgk menu, nk order apa pn tk bg..
kalo tk posing cekak pinggang, mesti ada peace
tkpn mulut muncung
lately ni gtu la style posing anak dara ku ini

aku punye caramel chocolate iced blended
tisya punye strawberry yogurt iced blended
dua2 rege sama rm 11.90
hubbyku punye triple passion rm 7.50

tisya ckp mn strawberry
cz dlm menu tu ada gmbr strawberry kt tepi gelas
aku ckp...strawberry dh ilang...hehehe

banana & vanilla muffin
tk sempt mkn so tapau je and aku bw ke opis utk bfast pg td:-p

set quater original rm15.90
side dishes spt biasa mashed potato+coselaw & golden corn
ayam dh makin kecik skarang ni
hubbyku amik set half original rm 24.50
tisya plak order spaghetti tp tgu2, tk smp2...last2 cancel je
sian tisya tk dpt mkn spaghetti
tisya 1st time dlu die sebut kenny roger's = kenny jores...
gelak aku dgr bila die ckp "mama,icha nk pegi JJ nk mkn kenny jores"


ok meh nk citer 'suatu' kejadian yg berlaku
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

selipar aku putus time otw ke kenny roger's
gara2 tisya p pijak blkng tu...sbr je la
dh la jenis sarung bkn jenis kepit
so mmg tkleh nk wt apa la
aku seret slow2 cz gam nye dh tk lekat
jln skit je , tercabut...dh gaya mcm org sakit kaki je
nasibaik time tu tk jauh sgt dh nk smp kenny roger's
time nk blk tu aku selamber je berkaki ayam sebelah
nasibaik dh kul 10 tk rmi org dh...so tkde la nk malu sgt
mcm tau2 je next week ada jcard... so nk kena bli slipar br la ni:-p



**korang pernh tk jd mcm aku...tp kalo pki kasut high heel if pth lg haru kn...**tgh bz gk nk siapkn SPP(sistem penilaian prestasi)
**lunch ni nk cuci mata kt jln TAR :)



28 comments:

  1. tumpang tanya, jcard day cawangan mana next week tu :)

    ReplyDelete
  2. uisshh..ko dah serupa sister ngesot (citer seremss indon)

    ReplyDelete
  3. hahhah lawak wei..aku pnh gk kena camtu..mmg giler ar..nk nangis rsnya..hahaha:p

    wei aku pn g jln tar cuci mata..klu nmpk aku tegur ok:p

    ReplyDelete
  4. hahaha ini ke kejadian tu
    kalo aku mmg cuak da ha
    takpe nnt soping sandal ek

    ReplyDelete
  5. hahahah pnh jd msa pkai high heel.. jln tinggi sebelah jgkla.. xsggp nk kaki ayam..ekeke

    ReplyDelete
  6. suka ngan ice blended dia peberet kita yg coklat tu
    hahah adoila lawak kasut putus ek seb baik la dah malam org xramai eheheh

    ReplyDelete
  7. me pun pernah kena gak gini ;)
    mahalnya menu KR tu..sbb kat cni dh terbiasa dgn duit pound..mkn nandos pun one whole family abis 25 pound ajer

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan dr MamaYatie

    bestnya kenny rogers..kami dah lama tak gi

    ReplyDelete
  9. pernah gak jalan2 kat Jusco kasut patah tumit...pastu jalan mulalah terhenjet2 kat tangan ayah damia...ekeke...dan dan tu jugak request beli kasut sembonia...haha..rezeki2..

    kita pun suka gak shopping kat jusco..

    ReplyDelete
  10. haa..patut mintak stepler kat budak kenny rogers tu..hehe..sementara dpt ganti yg baru..(pernah buat, hehe)

    ReplyDelete
  11. tisya suka PINK noh....hehe..gempaq je ingt apa kejadian tu...rupernya kasut putus...beli baru arr...hehe

    ReplyDelete
  12. lama tak makan keni jores tu :)
    aku pernah jugak kena selipar putus tu, byk kali.memang terus pergi beli selipar jam2 ty jugak :p

    ReplyDelete
  13. ekekeke weols bleh bayangkan dah camne reaksi uols bila selipar putus sbb weols pernah rasa huhu

    tapi idakler tumit tingi just sandel bese jek...dan2 terus g beli selipa murah kt bata...huhuhuhu

    p/s mmg ayam skrg dah kocik kan?? even kt kfc gak...ermm

    ReplyDelete
  14. aiyyooo tercabut selipar... huhuhu nasib baik dah nak balik kan....

    ReplyDelete
  15. insiden camni penah gak berlaku kat ina...mase tu kat pasar mlm,dah lah org ramai...nasib baik waktu tu ade org jual selipar selang 2-3 gerai..terus mintak cik abg belikan..takkan nak berkaki ayam waktu tu...malu tap wat muka selamba je..senyum je lah :)

    ReplyDelete
  16. sedapnya tgk banana brownies tuu .. seronok tul makan sefamily nie .. :)

    ehhehehh oooo kasut putussss , haaa nak kena tukar yg baru lah tuuu :):)

    ReplyDelete
  17. hehehe...mama tisya..saya pernah berjalan beberapa m gara2 sandal putus...kat pasar malam taman tun..lepas tu buat muka seposen yang amat...cari selipar gerai ke gerai heheheh

    ReplyDelete
  18. penah..penah..yabang pijak belakang..putus,..dah la baru masuk wayang...tension gile...

    so die pun gantikan selipar baru..tapisaya malu la dulu,..nak keluar dari wayang + nak meredah mall ke tempat letak kereta..ciss...
    hehehe

    ReplyDelete
  19. tergugat dah nih.. lama x g kenny rogers.. last masa pekena lamb chop dulu tue.. kena terjah nih..

    aduhaiiii... kena jln seret2 la nih.. tp ok jgk dpt la beli sandle baru kan3x..

    ReplyDelete
  20. hahaha...xdpt bygkn kak klu itu yg terjadi...adussss...klu xrmi org xpe..klu rmi org..nk x nk kena gak masuk kedai kasut...hehehe

    ReplyDelete
  21. ADALAH.. 2 -3 KALI KENA KES SLIPAR TERPUTUS.. SEDAP NYER KENNY R TU....

    ReplyDelete
  22. adeh,aku blhimagine,aku pon pnh putus sandal nih,tensi btol!

    ReplyDelete
  23. jongos nyah...ingtkan kejadian mender lah hah... :p mmg poyo je tajuk ko wat hehehehe....

    ReplyDelete
  24. hahahahaha...lawak weyyyy.....kejadian yg sama pernah sall alaminya. Memang buat muka selamber...

    ReplyDelete
  25. jom join GA dari http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/teka-teki-dik-rizki.html

    ReplyDelete
  26. haiy owner belog yang cute miut.
    nice to see your blog.

    :)

    ReplyDelete
  27. alahai amy siannya...tu tandanya nak dapat kasut baru dari hubby tu...pandai tisya posing sekarang ni...

    ReplyDelete
  28. arghh tension je klu selipar buat hal..kt org pmpn msti tak leh elak...pastu, sy msti stndby gam gajah dlm hdbg.senang, kejap je, dah lekat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...