Followers MamaTisya

Tuesday, October 12, 2010

bkn senang nk dpt peluang bergmbr ngan artis terkenal :)

mmg pyh nk bergmbr ngan artis terkenal
tp jika anda bernasib baik mcm aku
dpt la bergmbr :-p
ok b4 tu meh lyn gmbr pelakon2 utama
dlm Teater Muzikal Tun Mahathir

suka part ni- tun dr. mahathir & tun dr. siti asmah
time remaja tgh dok ngorat2 :)

part ni tun dr. mahathir br kawin ngan tun dr. siti asmah

watak yg di bw oleh esma danial & erra fazira
mmg serupa ngan tun dr. mahathir & tun dr. siti asmah
dr segi percakapan, pemakaian..mcm kita nmpk real gtu

mcm kembar kn tgk erra ngan tun dr. siti asmah
bila erra pki rambut palsu itu



meh layan aku posing2 plak
sementara tgu turn nk bergmbr ngan pelakon2 utama


gmbr kt banner erra fazira ditujukan khas utk my bff-julia
cz die peminat fanatik erra:-p

aku ngan adik iparku and kwnnye



okla sure korang nk tgk gmbr aku bergmbr
ngan Zizan Nin, Erra Fazira & Esma Danial kn
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hah sebelah zizan lg :-p
actually bkn senang nk dpt bergmbr
cz rmi sgt yg tgu pelakon2 utama ni kt luar pintu
tp lmbt sgt die kuar....

so bergmbr saje la ngan replica ni
jd la kn... dr tk de :-p
tp tk kisah cz aku dh pernh bergmbr ngan erra fazira
ingt lg entry INI

kalo tk ingt ...aku kasi up blk gmbr bersama erra fazira



19 comments:

  1. mahai tak tiket ???
    teater slalu nye org kate mahai ... best nye dpt tgk teater

    ReplyDelete
  2. wah layan teataer best tu...
    jadi la berposing ngan replika dr tkde kan hehehe

    ReplyDelete
  3. ramai yg ckp best...sy je yg xpt tgk teater lagi...

    sbb pic amy ngan erra tulah n n3 pasal garden tu buat sy gedik nk pg the garden tp yg kat the curve punya

    ReplyDelete
  4. bgmbr ngan patung pn jd la ye..hehe....

    ReplyDelete
  5. nyah jongos... :p aku ingat kan tul2 lah dpt bergambar ngan erra...poyo tul ko kenakan aku...tp kalau g tgk teater kat IB, xsah if xbergambar ngan banner teater yg ditayangkan tu...perkara wajib tu hehehee

    ReplyDelete
  6. giler glamor mak ngah..hahahahaha:p repica pn jadi la..mmg sejibun la erra ngn asmah..hahhaa

    ReplyDelete
  7. ehehe... xdpt secr life, replica pun bole laa... tp mmg ku sgt2 jeles nih sbb dpt tgk teater... huwaa bila la mau g tgk lgk..

    ReplyDelete
  8. wow..bestnya dpt pi tgk teater..huhuh...aku tak leh pi tempat2 cam gini..anak takde org nak jaga..huhu..

    eryn aku ingat betul la ko dpt bergambo ngan pelakon2 utama..hahahha..tipah tertipu rupernya..

    ReplyDelete
  9. wah..best tu layan teater nie..memang mcm best jer baca preview...

    ReplyDelete
  10. haha jongos wey
    tipah tertipuuu

    ReplyDelete
  11. wah...susahkan nak snap2 pic dengan orang glamour amour ni...erra mesti cantikkan..

    ReplyDelete
  12. dah lama tak dapat pergi tgk teater..nanges di situ

    ReplyDelete
  13. ceh tertipu tipah kekekeke
    kita ada penah nyaris nk amek gmbr ngan erra tp laju benor kena tarik ngan manager dia xdapek la

    ReplyDelete
  14. dulu ayu pun fanatik erra....tapi sejak2 dia kawin ngan engku emran tu..dah minat suam2 suku jer..hehe

    ReplyDelete
  15. Wah Seronoknya..pergi tgk teater..tak pe laa tak dpt bergambar..dpt tgk dia org live berlakon pun dah ok kan..

    ReplyDelete
  16. wahh bleh pkai pans ngan sandal eak msuk IB...
    tringat pristiwa d halau sbab pkai sluar n sandal...
    huhuuhuh

    ReplyDelete
  17. bestnyer tgk teater..tingin gk nk tgk..sure best kan!

    ReplyDelete
  18. la... sal ko x cakap ko nk pi... aku nk join...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...