Followers MamaTisya

Thursday, October 28, 2010

shopping adalah terapi minda:)


aku cuti ye arini sebab nk p jcard day
spt aku dh war2kn kt FB aritu
aku kn DUTA JUSCO (kwn2 yg bg gelaran itu)
so kena la pegi..nk2 plak jusco dkt je ngan umh:-p

jgn jeles ye kwn2 yg tk dpt nk cuti utk p jcard
kalo korang p jcard time lunch or lps opis hour mmg jammed ler:-p
tu psl aku mmg amik cuti kalo jcard day
tenang jiwa nk bershopping...:)
okla tkmo citer byk.....tgu aku update apa yg sempt aku rembat:)



**ada ke org tk suka shopping???kalo tk shopping pn ,
window shopping pn jd la
korang stuju tk???utk org pompuan shopping adalah terapi minda....
tp kalo yg tk minat shopping tu, tktau la kn....:-p


20 comments:

  1. salam ziarah di pagi khamis..beshnye shopping..nk ikut gak..hehe..

    ReplyDelete
  2. amboii uols siap amik cuti tu..clust ko kan amy haha

    sopink jgn tak sopink..yesss sopink adalah terapi minda..weols skong 200% hahahaha

    ReplyDelete
  3. xpnh lgi pegi jcard day..aritu nkpgi kt mid nye, last2 jamm gle..trus cncel...

    ReplyDelete
  4. oo..ini yg net nak pegi tu...mesti ramai org kan..

    ReplyDelete
  5. wah sonot pi shopping ek...mesti banyak borong ni..siap amik cuti tu memang layak dapat gelaran DUTA JUSCO ni...

    ReplyDelete
  6. kak~
    hepi shopping key..

    teringat masa ayu jadi promoter kat jusco (baby dept).
    ramai betul org masa Jcard day...
    penat ooo...

    ReplyDelete
  7. Salam.hehe.I pun shopping kat Jusco.memang terapi minda lah!

    ReplyDelete
  8. mmg suka shopping tapi takde laa gigih sampai nak amik cuti... especially time Jcard, mmg elakkan dari pergi time gitu

    ReplyDelete
  9. setuju... shopping adelah terapi minda.. even shopping online jerp.. huhu.. tp lgik besh klu window shopping... berangan je dlu kan ;)

    ReplyDelete
  10. jom baca entry terbaru :
    ada warehousesale

    ReplyDelete
  11. ermmm bg aku besa je...x soppin pun x per...yg penting cuti2 adalah terapi minda pada aku la..hehe..

    ReplyDelete
  12. uihs...ada ke org pompuan yg tak suka shopping? kalau ada tu..mmg amat pelik di situ...

    wah...apa yg sembat di rembat tu amy?

    ReplyDelete
  13. syoknye p jcard day! :D
    cam saya..mmg sangat menenangkan minda kalu dpt window shopping ni..kalu dpt shopping lagi best!haha

    ReplyDelete
  14. suke sopingggggg
    xdpt soping mahal2 dpt beli gula2 10sen pn da hepi
    kekekeee

    ReplyDelete
  15. Amy, akak tau la nie Amy tgh shopping. Lepaihxs nie.. leh jwb soklan ahkak nie yea!

    citer psl nuffnang tu kan.. akak mmg `kuno' tak letak lgsg tp tingin. err... kena register dulu ker kt website nuffnang? pehtu br leh ltk coding-nya kt blog?

    ReplyDelete
  16. wahh beshnyer cuti tuk pegi jcard..kita plan nk g gak tp lps keja..rmai org sgt ker..adoiii dah laa nk g sorg2 nie..tp plan nk beli skit jer..hope mamatisya tak borong bykla..simpan tuk saya skit yer keh2..slmt bshpping ;)

    ReplyDelete
  17. kita serupaaa :)
    me selalu amik cuti kalau time jcard hehhehe
    rindu nak shopping moping kat jusco :p

    ReplyDelete
  18. hehe xjeles pon sebab blom rasa nk soping lg kekekek aritu dah ada tersoping time gahtering hahha bole ek tersoping

    ReplyDelete
  19. sgt terapi klu ade duitnya.
    time tade duit.
    ngombleh jerlah mama tisya.
    happy shopping!

    ReplyDelete
  20. betul, patutnya ko yg jadi DUTA Jusco , bukan siti.

    kekkekeke

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...