Followers MamaTisya

Monday, October 11, 2010

jumpe Pelakon CHINTA


ada gk yg jwb btul
tahniah utk syana..tp tkde adiah:-p
aku tlg mkn strawberry utk ko ye :)
sure ko dpt jawapan ni
bila tgk entry pelakon fav ku kn
ye aku jumpe Adi Putra... :)

kete hubbyku yg tgh dok vakum lps dh cuci
kt blkng kete hubbyku, Adi Putra dok menunggu
terlindung so tk nmpk muka die

lps tu kete hubbyku dh siap
tp kete Adi Putra kt depan kete hubby ku
time ni die dok tgu kt bangku depan plak
frust tkleh snap gmbr die

tp dpt snap sipi2 je topi die
time kete hubbyku dh nk kuar
tkpe la asalkn aku dh dpt tgk live :)
time die senyum aritu mmg aku suka tgk
mcm die berlakon dlm drama
suka tgk kalo die bw watak baik2...xsuka kalo die bw watak jahat

gmbr aku google :)
Adi Putra ngan Rozita Che Wan-pelakon fav my hubby :-p



**tgal sorg je lg pelakon fav aku yg blum pernh jmpe iaitu Aaron Aziz...
Rosyam Nor, Fahrin Ahmad & Adi Putra dh jmpe :)
korang sure ada pelakon fav gk kn...dh dpt jmpe or blum??




13 comments:

  1. wah dapat jumpa pelakon...kita jarang jumpa...kita pun minat ady putra ni...ary putra pun kita minat...awat nak amik gambo dengan dia sekali amy

    ReplyDelete
  2. aku pn xtau aku suke sape.kkeee
    tapi byk gak actor yg aku da jmp
    haah kan, aku ni suke sape..sat2 nak pk sat

    ReplyDelete
  3. gigih tul nak snap ady putra ni yer...

    ayu minat rozita che wan ngan farid kamil...tapi tak pernah jumpa diaorg lagi...kalau yg tak minat tu pernah lah jumpa....macam salleh yaacob, jamal abdillah dan lain2..

    ReplyDelete
  4. kita dlu suka rosyam dah dpt amek gmbr ngan dia
    skang suka fahrin
    ntah bila dpt amek gmbr sama2

    ReplyDelete
  5. dah byk artis ko jumpa kan...sure best nie...hurmmm ku x der minat kt mn2 artis...kalau takat suka2 jer tue ada ler...

    ReplyDelete
  6. i gile kan yusry dan dah few times dpt jumpa dia. each time dpt jumpa, mmg sengih tak hengat sepanjang hari hehehe

    ReplyDelete
  7. bestnya...amy selalu jmpe artis yer..sy suka remy ishak kalu pelakon..ganteng sgt..tp xjumpe lagi pun!

    ReplyDelete
  8. aku pn suka adi putra wei..ensem gitu..tp kalu dia blakon jahat mmg menjadi..geram jek:p

    ReplyDelete
  9. sipi pon sipi lah kak! kekeke jnji jumpa kan...waw kete dia..mengancam!!

    ReplyDelete
  10. kita selalu jmpa yg tak femes..hahahaha pnh sekali jmpa ziana zain di tmpt knduri smpt dgr dia ckp ' panasla' msa tgh jalan

    ReplyDelete
  11. dpt jumpa adi putra life ye....syg x dpt bgmbr sekali ek....hehehe...

    ReplyDelete
  12. nak jumpa Aaron!!!
    ensem sangatttttttttt!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...