Followers MamaTisya

Friday, October 1, 2010

ole2 australia & india

actually entry ni lama dh dk dlm draf tp tk publish2
sebab aku kdg2 draf dlu ...lps tu br pk bila nk publish :-p
so arini nk update ole2 yg aku dpt dr overseas
spt yg korang sedia maklum
FIL aku kn slalu p overseas
so ada la ole2 yg die akan bg kt cucu & menantu nya :)
br2 ni FIL aku p Australia
utk tisya dpt t-shirt & utk aku dpt sepit rambut






yg ni plak time FIL aku p India tp time ni adik ipar aku ikut skali
adik iparku blikn bj ala2 punjabi ni

tq to Babah a.k.a atok tisya & jasmin - adik ipar ku


tisya yg bergaya ngan t-shirt baru :)




**jp lg kul 10am nk ke Crowne Plaza Hotel...ada Majlis Hari Raya BERNAS

**tk dpt la nk lepak2 ngan geng2 blogger yg nk dating2 lunch ni..
"u know who u are"- itupn kalo jd la dating2 :-p
lenkali jgn lupa set place kt Pavi/KLCC plak ye :)



8 comments:

  1. klip tu cun lah, lain dari yang lain :)

    ReplyDelete
  2. wa..bestnya dpt ole2...cantik cantik..untung amy n tisya yer

    ReplyDelete
  3. wah best nyer ole2...lupa nak wish tahniah tisya top 6 girl...kita pun selalu draf entry pastu tak publish2....

    ReplyDelete
  4. benzye slalu dpt ole2 obersea

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt souvenir from Australia...hehe...

    ReplyDelete
  6. cute sepit rambut tu....boleh buat mcm2 gaya...

    ReplyDelete
  7. untung nyaaa...dpt red tee lagi...

    ReplyDelete
  8. bestnya, selalu dpt ole2. aku suka lah ts australia tu nyah weh....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...