Followers MamaTisya

Wednesday, October 20, 2010

nombor 478 ada ONG :)


actually entry ni aku dh siap dlm draf
tp terlupa plak aku nk auto publish smlm
cz smlm aku tk msk opis ada meeting kt UPM
so aku update arini la plak

org cina kata ada ONG kalo ada angka 8
kira ONG gk la no 478 cz aku lahir bln 4 thn 78 :)
last week aku saje tgk Unique Visitors(UV)
kt akaun Nuffnang aku
b4 ni tk pernh pn wt entry psl UV ni
lg pn tk pernh nk tgk sgt UV ni
tp rmi plak blogger dk citer psl UV kt blog depa



so saje la nk share gk utk kenangan blog aku yg tk seberapa ni
aku rs paling tgi UV kt blog aku pd 15 oktober aritu iaitu 478
yg bole tgi tu sebab entry Panasssssss aritu
b4 ni pernh tgk paling tgi UV kt blog aku just 444
tp yg sebelum2 ni tktau la
sebab aku start rajin tgk UV ni lps raya..
b4 ni tk belek pn..tgk gtu2 je...:)
ada blogger yg dh dpt lebih dr 500 UV
antaranya mama zharfan & anje
aku pn tk pernh lg rsnye lebih dr 500 UV
tp okla tiap2 ari blog aku leh dpt lebih dr 100 UV
cuma vkend je kurang dr 100 UV
cz aku jrg update blog time vkend :)
yg otai2 tkyh ckp la kn beribu2 UV nye



wat ms ni ada 4 Buffered Earnings (BE)
yg masih blum tamat tempoh
selagi blog ada BE selagi itu $$$$ masyuk..
even tk byk mcm org lain yg dpt berbelas2 BE tp syukur alhamdulillah

iklan2 Nuffnang yg tgh berlegar2 kt blog aku skarng
utk 3rd cash out nk tgu byk skit :)




**tq suziey psl info disclaimer....aku dh buat:)
psl entry
Panasssssss aku dh dpt info psl company yg terlibat
so jgn main2 ngan aku..bila2 ms je aku bole amik tindakan
cz aku ada hak & ada bukti tp aku ni masih berperikemanusiaan
so kalo lps ni aku ada terjmpe lg gmbr tisya kt mn2
penjual online dr company yg sama AWAS ko ye!!!!
smua maklumat dh ada, so better beware!!!!
jgn sesuka hati menyalahgunakan
hak org lain utk kepentingan sediri or company
!!!




18 comments:

  1. wah...bestnya...ada 4 BE...bertuah tuan punya blog...

    ReplyDelete
  2. WAH RAMAI TU siap ada ong lagik...lately kita bz tak sempat nak BW so carta merudum ...ha...ha...jenuh gak nak maintain UV ni kan...usaha lebey dapat lebey kurang usaha...terus merudum...wah dah ada Diclaimer...blog kiter tak de pun...banyak BE amy dapat...kita punyer dah suam2 kuku je...cayok2

    ReplyDelete
  3. huhu...ayu dah lama tak dapat BE...since cash out haritu..

    ayu pun jarang2 check UV ni....sekali sekala ader lah...rasanya paling tinggi pun 300++ jer kot..sebab lately jarang nak BW...tak sempat lah...huhu

    ReplyDelete
  4. btuahnye ko eryn dpt BE kan..bila aku nk dpt ni ye....huhu....rezki ko kan....kena la pandai2 update blog br masyukkkk betui x..hehehe..

    ReplyDelete
  5. owh kita baru tau pasal gambar tisya diguna pakai sesuka suke.. memang takleh la wat camtu, sepatutnya mintala kebenaran dulu kan...

    wah, banyak nyer UV..kita punya alahai sikit sangat2..dulu je masa wat contest memang banyak gile2.. heheh chaiyok mamatisya.. =)

    ReplyDelete
  6. Salam, BW. datang menjenguk. Wah, banyaknya UV!

    ReplyDelete
  7. waaaaaaa tinggi gk UV ko..aku average 200++ jek.klu panas n3 aku tu cecah gk 600++..hehhe:p

    dh buat dh cdisclaimer tu ek..good ..heheh..protect our right

    ReplyDelete
  8. wah, nama me pun ada gak
    UV me average 400 lebih ajer daily..kdg2 jer dpt 500 lebih tu
    my BE yg tgh running ada dua ajer..tak byk BE so tak dpt nak kumpul nuff $$$ byk2 ;)
    memang isu hangat akan tingkatkan UV--memang terbukti ;)

    ReplyDelete
  9. nice number....yang penting trafik kene maintain baru BE jalankan

    ReplyDelete
  10. hebat la kak..time weekend mmg ssh nk tarik uv kn..hee

    eh sy xpandai la tgk BE ni..haish..x phm sgt @_@

    ReplyDelete
  11. wah banyak nye BE kita ada satu je

    ReplyDelete
  12. mmg tak sia2 ko tegar berblog nyah :)teruskan berblog....aku akan terus setia baca blog ko...

    ReplyDelete
  13. kty pun jenis malas nak pk uv..sangat kalo ada ..rezeki je..

    ReplyDelete
  14. Bestnyer..
    Hebat la akak ni..
    Banyak lagi saya kena blajar ni..

    ReplyDelete
  15. aku ku dpt uv 500 mayb buat kendurik kot,hahahaha

    ReplyDelete
  16. waaa bestnya .. x banyak x per .. janji ada dikk .. akak baru jer letak nuff .. x tgk punn berapa dpt heheheh

    ReplyDelete
  17. walaaa dasat ler ko..tahniah yer psl ramai giler owg masuk blog ko..blog aku jgn harap ar psl day time aku x on9..huhu...

    ReplyDelete
  18. wah wah wahh.. memang masyukkkkkkkkkkk!!!! seronok tengok nih! dah 3rd cash out? memang mantappp!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...