Followers MamaTisya

Friday, January 28, 2011

best tido hotel


ada ke org tk suka tido hotel???
aku kalo dpt tido hotel mmg sukaaaaa :-p
nk plak kalo ngan yg tersyg ..lg la best kn
tp ni kena tido hotel psl kj, ok gk la:)


beso gk bilik kt Hotel Quality Shah Alam ni
tv pn jenis LCD..yg paling best ada bathtub
leh berendam cuma tkleh lama2
cz ada kj nk kena buat kn

tuan umh posing dlu atas katil:-p
time ni dk tgu sms dr Eily
cz die nk dtg collect BERAS NASIONAL
lps dh dating ngan eily
aku trus ke Shah Alam Convention Centre
utk tugas2 terakhir tp b4 wt kj kita mkn dlu :)


cafe @ Shah Alam Convention Centre

opismates aku yg lain diorang dh p awal lg
so time aku smp Shah Alam Convention Centre
diorang dh nk abis mkn

aku order iced chocolate

grilled lamb..sedappp bangat
ada yg tegur aku mkn lamb
katanye panas nanti mlm2:-p
aku ckp ok je...sejukkkk....

dh kenyang, kami smua ke hall utk event esoknye
check sound system, aku dk test GONG :)
pastu ada skit discussion

lps tu p kt store plak isi brg2 keperluan peserta
lebihkurang kul 10pm gk br blk ke hotel
smp hotel aku sambung berendam lg dlm bathtub :-p



10 comments:

  1. lama dah tak tido otel2 gini kak...sian kan

    ReplyDelete
  2. amy
    ko ade rate hotel ni tak?!
    ahahh
    sengal la aku pagi - pagi nih.

    ReplyDelete
  3. syoknya duduk hotel :) makan pulak kambing panggang :) hehehe

    ReplyDelete
  4. eeheh mmg siok tido otel
    nak2 ada bath tab kekek

    ReplyDelete
  5. kalau bab2 tido hotel ni, bukan ayu yg excited...budak2 yg excited..sebab dapat mandi pool...hehe

    ReplyDelete
  6. igt lg msa pregnant dlu naman kursus kt hotel 2 mggu.blk je asyik nk perli dia ckp nkbest pergi la tido hotel..huhu(hormon ibu hamil yg tk stabil)haha

    ReplyDelete
  7. rasanya tak der kot org tak suka tdo hotel...aku suka amat tdo hotel ni...tahun ni nak wat acara check in hotel lah 3 beranak...kalau ada rezeki lebih leh dok hotel mahal2 :)

    ReplyDelete
  8. ada ker org tak suka tido hotel :p

    ReplyDelete
  9. wah sedap santapan tu, hotel punyer menu mesti la mantop kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...