Followers MamaTisya

Tuesday, January 25, 2011

Ayam Penyet RIA @Wangsa Maju


jumaat lps hubby ku ajak dinner kt ayam penyet
ingtkn die nk ajak mkn ayam penyet
kt dlm wangsa walk.....rupanye yg luar wangsa walk
tgk nama restoran ni Ayam Penyet RIA
aritu kn aku dh pernh mkn tp kt sunway pyramid
yg ni kt wangsa maju lak

tp bila tgk menunya mcm lain je...
tkde plak byk set pilihan mcm kt sunway pyramid

tk sure la yg ni sama ke ngan sunway pyramid
tp nama restoran sama
tp kt ampang pn ada sign sama
mcm yg wangsa maju ni

view dlm restoran ni

mango juice
rm 6.90

longan cincau
rm 4.50

iced bandung
rm 2.50


pencinta PINK

aku punye - lele penyet
rm 6.50

hubbyku punye - ayam penyet
rm 7.90

add on bakso kuah
rm 5.50


**skali lg aku komen utk ayam penyet
yg terbaeeekkk tekak aku hanya di WAROENG PENYET


**entry aku minggu ni byk gmbr makanan ye...
jgn marah aku wt korang terliur :)


**autopublish..aku masih di SACC smp ptg...mlm kot br smp umh
rindu hubby & tisya......muahhhssss....muaaahhhssss



10 comments:

  1. tak sbrnya nak mkn ayam penyet ni heheh

    ReplyDelete
  2. baru sekali makan ayam penyet hehe

    ReplyDelete
  3. sy pun rasa maroeng penyet punya ayam penyet lg sedap...

    ReplyDelete
  4. ayu pun jumaat lepas makan ayam penyet gak..jarang2 sekali makan..tapi aritu ntah kenapa tiba2 nak makan..hehe..ratah ayam jer pun..

    ReplyDelete
  5. tisya ... setia tu ngan pink, sampai air pun harus pink..
    ye..memang aku terliur tgk entry makan2 ko..walaupun aku still gastrik..

    ReplyDelete
  6. ayam penyet ria tu kering sgt kan... kena add on sup baru ok..

    ReplyDelete
  7. lama tak makan ayam penyet.. sambal die pedas tak hingattt..

    ReplyDelete
  8. lele penyet tu ikan keli ke? hikss..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...