Followers MamaTisya

Tuesday, January 18, 2011

Children & Baby Wear Clearance


jumaat lps aku p KLCC
lps tu nmpk sign Children & Baby Wear Clearance
kt tingkat 2@ISETAN...mcm2 brand ada
Seed, Poney,GAP, Guess, Disney, Baby Kiko dan byk lg
kalo dh tgk bj bdk2 tu, mesti rambang mata
sure 'terbeli' kn.....tkkn mampu tgk je:-p
sempt la rembat 2 dress & 2 pyjamas je

rm 30 normal price rm 99

rm 25 normal price rm79

rm 20 normal price rm49.90

rm20 normal price rm49.90




**kt ISETAN, kalo sales,
diskaun lain2 utk members & non members
aku kn tkde kad ISETAN so mcm nk kena buat je
just ada kad JUSCO je cz jrg shopping kt ISETAN


**bj bdk2 skarng mmg mhl2
slalunye aku bli time jcard sales or warehouse clearance sales
tp kalo tgk dress yg cantik2 mmg rambang mata
korang plak camner..bli bj time sales or time tk sales???




**network mcm ok skit...
tp tktau la kot2 tiba2 problem blk...
hrp2 okla...huhuhuhu



22 comments:

  1. huwaaa...naper akak tak belikan tuk saya jugak...

    ReplyDelete
  2. nasib baik ank aku llaki
    kalu tak confirm meroyan aku nengok nie

    ReplyDelete
  3. sy pun pgi aritu..kasut bb gap cute2..bju2 pun murah kan..

    klau sy, time sale suke bli, tp klau ati dhbeknan, time xsale pun rembat gak..heheh..

    ReplyDelete
  4. waa cantik2 baju tu dik .. berbaloi beli ngan rege yg terlalu murah nie berbanding rege asal kan ..
    kalau akak dekat sure akak terjah jugak :)

    ReplyDelete
  5. cantiknya semua baju2 tuh...
    rasa macam nak terjah ler..memang nak cari baju utk Dhiya ni..
    tapi memang x pernah pun soping isetan tuh..
    memeng cantik ler dress tuh

    ReplyDelete
  6. murah2 n cntik2 bj dia..sy xkiralah amy..kalu kenan amik jelah..tp tgk regelah...kalu munasabah amik jer...

    ReplyDelete
  7. utk diri sendiri ..buat masa ni memang shopping kat pasar malan je..hehhehehhehehe

    takde sales ke..ade sales ke..tak minat sangat...

    tp utk anak besok tak taula...sekarang pun dah rambang mata

    ReplyDelete
  8. i loike the dress...!! murahnya sale!

    ReplyDelete
  9. ohooo murah la tu
    berbaloi2
    ko ni terer la cr baju2 yg murah tapi cantek sgt
    aku msih belajar kenal harga baju budak
    kekeee

    ReplyDelete
  10. pergh
    btol2 murah ni
    mmg bbaloi

    ReplyDelete
  11. wah..murah tu...kalu aku gie confirm tershopping gak nie...so..baik jgn gie..

    ReplyDelete
  12. murah giler..ko tau je kan mana2 sale..bgs..untung dpt customer cam ko..ekekek:D

    ReplyDelete
  13. awat tak bgtau awal???
    ada lagi tak sales ni?
    kena terjah... murah tuuuuu

    ReplyDelete
  14. wow..lawanya dress budak tecik ni...ishh...mujur la faheem ni boy...adehhhh...

    ReplyDelete
  15. kita tak tentu kak, ikut time ada duit..hehehe klu ada tu, takyah tgu sale, balun aje..hehehe

    ReplyDelete
  16. mmg berbaloi2 ler amy
    cantik2 gaun tu...geram sehh
    kalau ada anak perempuan nei..bab beli baju mmg tak boleh nak handle....nak2 bebaju budak sekarang nie mcm2 fesyen nyer kan

    ReplyDelete
  17. wah cantik2 la baju tisya tu...adeh nyesal beli kat poney ari tu...tapi nak watcamne kalo beli kat isetan sure dapat berpasang2 kan

    ReplyDelete
  18. me tak de gegirl, so selamatlah duit me bab2 nak beli dress ni ehheh
    me beli dress utk me aci tak hehheheh

    ReplyDelete
  19. kite ada kad isetan, tapi pegi setahun sekali pon payah! huhuhu

    ReplyDelete
  20. lawa2 la baju tisya...geram ku tgk..

    ReplyDelete
  21. aku ketagih yg amat beli baju si Danish..kalau anak gegirl aku tak tahu lah camner nak kawal rasa ketagih ni...kalau dah berkenan aku rembat je, jgn lah berkenan yg terlampau mahal huhuhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...