Followers MamaTisya

Friday, January 14, 2011

gambar passport dh siap..passport je blum siap lg:)


tgk muka mcm moody je..tkmo senyum langsung
agaknye die takut tgk org yg nk snap tu bkn MAMA or AYAH nye:-p
ye la biasa tisya posing sengih la, wat peace la, cekak pinggang la
kn nk amik gmbr passport tkkn nk wt style mcm2 plak:-p
kena tegak mcm nk nyanyi lagu NEGARAKU :)
4 keping rm 12 + cd tmbh rm3 = rm15



**ok ni ada promo cuci gmbr passport murah rm7 dpt 32keping
so kalo saper berminat,jgn lupa ckp tau promo ni dr Mamatisya ye:)
tk phm sila tnye NAMAN a.k.a hubby FIZA ye:)


**tk sempt lg nk p wt PASSPORT utk tisya
aku & hubby punye just renew aje nanti....


15 comments:

  1. Tq sebab promote..hehe..siap promo dari mama tisya tu..;)

    tapi kalau nak buat passport takut tak diterima je yg saya buat tu..setakat nak buat lesen, isi borang rasanya ok je

    ReplyDelete
  2. wah nk g obesea nih,,hehhee
    lawak plak ek ye la slalu posing2 kemain kali ni diam jek kena keras2

    ReplyDelete
  3. sure nk g oberse ni ek..siap wat passprt bgi..hehe...

    ku punya passport still bleh gune lg...tp x taw bila nk g obersea ni..hehe

    ReplyDelete
  4. mcm nak le over the sea jer...
    nak gie holiday mana tu???

    ReplyDelete
  5. nak pergi ke manakah??

    jengjengjeng...

    ReplyDelete
  6. wah nak pi mana ni kita plak yang tak sabo nak tau, pi hong kong ke, atau golg cost?

    ReplyDelete
  7. syoknyer nak gi cuti obersea.. :D

    ReplyDelete
  8. wajib snap pics byk2 yer kat obersi tu ehhehe

    ReplyDelete
  9. ok lah tu...at least gambar budak besar...kalau ayyunie gambar passport 5 bulan lagi...jauh benr muka dia ngan sekarang..aleesya pulak umur 10 bulan..masa tu tak der rambut lagi...hehe..lucu tgk..

    nak gi USS ke??

    ReplyDelete
  10. wahhhh..nk holiday ober the sea rupenyer..best3x..hehehe..nway, tisya cm Zarala..muka ketat jek mase wt gmbar passport..=p..btw, tisya nmpak cm dh big gurl plak dlm gmbar passport tuh..hihi

    ReplyDelete
  11. ni mesti nak gi cuti2 luar negara ek.....boleh ker pki gambo tu...masa tahun lepas buat...kena ambik gambo kt situ

    ReplyDelete
  12. syokkan,ni br amik gamba paspot nih,blm smpi epot lg nih,sonoknyeee

    ReplyDelete
  13. waw nk ke mana tu kak? coti2 eyhhh...

    *sies betul muka tisya hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...