Followers MamaTisya

Monday, January 24, 2011

check-in HOTEL


aku ada event esok
so terpaksa check-in hotel mlmni
utk persiapan akhir menjelang seminar esok pg
best kn tdo hotel....tp kalo tdo ngan hubby lg best:-p


1st time berjauhan ngan hubby & anak
padahal kt shah alam je pn :-p
ye la org tk biasa jauh2 ngan hubby & anak...:)
tp kalo kena p JB & Sabah nanti, sure lg lama...huhuhu



bila p hotel je sure tringat berendam dlm bathtub:-p
"yang...bila lg nk p honeymoon berdua mcm lastyear???"


td b4 pegi, aku ckp kt tisya

"mlmni icha tdo ngan ayah ye..mama tido hotel..."
"icha nk ikut mama..nk swimming..."

(die tau kalo hotel je ada swimming pool)

"tk bole syg...mama pegi work"
"nanti mama bli air color PINK cutk icha ye"

aihhhsss tk abis2 nk air PINK :-p


14 comments:

  1. still ngan air pink dia..he he he he

    ReplyDelete
  2. tu la--sgtlah tak beshh bila tdo hotel sbb keje ie tak leh bwk hubby&kids kan :)

    ReplyDelete
  3. sesekali kalau dpt berdua dgn en hubby best kan dikk .. akak dah lama x berdua2an nie .. heheh kena lah akur kalau dah ada anak2 ..
    ermm musti rindu2an kan .. kalau x biasa berjauhan memang mcm tuu walau dekat hehehe :)

    ReplyDelete
  4. alaahiii..kesian! berjauhan ngan husband n tisya! rase lain kan bile berjauhan!na pon sama!sbb tak pnh berjauhan!!

    ReplyDelete
  5. memang budak2 tau kalau sebut hotel, mesti diaorg jawab swimming kan.hehe..semalam aleesya + ayyunie sempat lah swimmming kat hotel..walaupun tak stay kat sana

    ReplyDelete
  6. ahahha
    ini perempuan kan
    ahahhaa
    bikin naik tiang khemah sajalah
    aahahahha

    ReplyDelete
  7. ohhh.. 1st time ekk.. alycia sejak adam lahir xprnh lagi..

    ReplyDelete
  8. fuhh.. bestnyer kalau dapat berendam dalam bath tub tuh!! uiksss..!! mama tiesyaaa.. jangan mengelamun jauh sangatt! dengar seminar tu betul2 he he he

    ReplyDelete
  9. sian tisya, kita pun pernah sekali berjauhan dengan balqis sebab pi khursus, wah lena la tidok ek...nanti jangan lupe wat review k

    ReplyDelete
  10. tak bleh seludup suami msk bilik ke??
    hahahaa

    ReplyDelete
  11. sama la dgn anak2 dara aida, if sebut hotel je, dlm fikiran mereka swimming pool. hmmmm...

    ReplyDelete
  12. sungguh seronok tdo hotel...nak2 company byr plak cuma tak best sebab tak der org2 tersayang bersama....

    ReplyDelete
  13. alamk..tgk aksi couple tu dlm bathtub...sgt teruja nk wat cm tu..kahhhh..sbr je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...