Followers MamaTisya

Friday, January 7, 2011

i-city yg tk brp nk i-city :-p

lps abis tgk Peter Pan The Musical
kami ke i-city:-p
eh silap i-city tiruan je :)

layan.....

ni view i-city kt entrance sunway lagoon








kalo guna DSLR sure lg cun hasilnya...
ni guna camera digital kecik je
ada gmbr gelap... ada cerah:-p
tk brp nk ok hasil gmbrnye....


**bila ntah nk smp i-city kt shah alam nun
org lain rmi dh jejak kaki ke sana...
aku gk yg tk smp2 lg :-p



19 comments:

  1. berpinar mata tengok lampu2 tu kak..ekeke

    ReplyDelete
  2. ok laa tuh dari tak boleh pergi I-Cit shah alam langsung kan.hehehe.me yang duk shah alam ni pun dah lama tak pergi :p

    ReplyDelete
  3. ok la tuhh..dari na yang xpnh leh tengok lampu2 nih! teringin sgt nak g icity!!

    ReplyDelete
  4. heheheh
    ada juga icty cetak rompak kan
    lawa!
    klw nk g icty jgn g time weken
    sesakkkk

    ReplyDelete
  5. tu la tgk tajuk igtkan icity shah alam hehehe
    kira ok la ni cantik nampak biru hehehe

    ReplyDelete
  6. wey
    icity s alam dh xbest
    masuk pun kne byr
    aku pg time masuk fre dulu

    THAIPUSAM jom jumpe
    brani?

    ReplyDelete
  7. saemlah weh, asek tgk kt blog org je

    ReplyDelete
  8. cantik..rasanya sama je mcm icity maybe lagi lawa.

    i city mahal benor parkingnya

    ReplyDelete
  9. dont worry...aku pun x jejak lg ke i-city tuh...wpun dah berkali2 blk klang...bab nak menyinggah tu x sempat jek manjang...

    ReplyDelete
  10. ok la nie..cantik gak deco lampu2 tu..
    tul kata nana, kalu nak ie jgn gie weekend..ramai sesangat...nak jalan pun rasa sesak la..nak posing, lagi la..

    ReplyDelete
  11. deco kat luar sunway pyramid tu selalu tukar2 kan? cantik plak tuh..

    lama dh x gi i-city, masa gi dulu time bebaru bukak jer, parking, masuk sumer free ajer time tuh..

    ReplyDelete
  12. hahaha..org JB dah sampai dah i-city....kat situ lagi banyak lampu2 best...tapi panas sikit lah...

    ReplyDelete
  13. ye ye aku ingt dh smpai icity sa..ekeke:D aku pn xsmpai lagi wei..mls je nk pegi..haaha

    ReplyDelete
  14. nak pergi icity disarankan pergi weekdays ye uols...kalo weekend haruss orang ramai gilos sampai parking pun jauh pastu kene jalan kaki ...fenat ahaksss

    ReplyDelete
  15. agak2 beshh ker i-city? nak kena pegi gaklah...me tgk ramai yg dh buat entry bila pegi i-city tu :)

    ReplyDelete
  16. wah..cantik...hihi..=)

    sis nie mmg sporting je bergambar2 kan..=)

    ReplyDelete
  17. harus pegi kak i-city betul punya..tapi panassss..sbb byk lampu kot!

    ReplyDelete
  18. wah cantik la lampu2 tu amy, best tengok musical tu...kita tak sampai lagik i city...

    ReplyDelete
  19. cahaya yg meriah gitue....posing ttp posing noh..

    aku pon x smpi i city shah alam lg ni..ahha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...