Followers MamaTisya

Friday, January 21, 2011

1st time dpt 3 BE serentak tp.....



biasa la pg2 sure tgk akaun Nuffnang
cz smlm rsnye website Nuffnang error
so tkleh nk view...
pg td check, terkejut gk....sebab tgk ada 3 BE serentak
tp bila tgk iklan2 tu mcm pernh ada je
rupanye aku silap pandang bkn BE tp ME
ye la slalu tgk column yg atas je... tk tgk pn bwh...
sebab slalu dpt satu2 je kn BE tiba2 nmpk ada 3
br nk happy, rupanye salah pandang....wat suspen je...:-p

so skarng tkde BE dh yg dk running
tgk kwn2 rmi yg dpt BE br smlm
aku pn ada nmpk gk iklan dk berlegar2 kt blog
hrp2 dpt gk la BE br nanti mcm korang



**arini internet slow giler...
ada blog bole buka..ada yg tk bole
bosan tul....!!!!!



16 comments:

  1. haish...baru nak lonjak2 yerk amy
    nuff kat blog zana pun sejak akhir2 nie asyik tido jerr..
    takde rezeki kott..

    takpelah yerk
    later2 ada ler BE tu..

    ReplyDelete
  2. insyallah ..nanti mesti dpt BE..banyak..tu.

    ReplyDelete
  3. X per eryn..nnt ada la tue rezeki..aku nyer pon sket jer..but jd ler...lgpon motif utama hnya utk berblog...menulis..:D

    ReplyDelete
  4. ish saspen ye..takpe, mesti ada pya nnti utk akk..mmg smlm,ramai yg dpt BE sempena thaipusam..

    ReplyDelete
  5. tak pe..nanti2 dpt la tu..
    sabar & setia menanti...

    ReplyDelete
  6. suspen jer kan...
    baru nak lompat2 dah terduduk...
    heheh..

    apa2 pun sabar..nanti ada lah tu...
    blog ni kan pemes emes..

    mama baru masuk 1..
    tu pun tunggu dekat 1/2 bulan...

    salam singgah

    ReplyDelete
  7. tahniah amy, byk tu...sy ada 1 je BE...

    ReplyDelete
  8. aku ni jarang check nuffnang
    so ala2 suspen la bile sekali check nk cash out tu
    heheee

    ReplyDelete
  9. memang suspen kalau dapat 3 BE tu..hehe

    ReplyDelete
  10. nanti-nanti ade la tu..
    tunggu... hehehe

    ReplyDelete
  11. x per2...ada rezki ada la BE nnti..hikss..me punya sket je eryn..huhu...

    ReplyDelete
  12. aku punya BE yg acua ape ntah tu dah jdi ME
    tpi aku ade 6 BE since yesterday
    huhuhuh
    rezeki,rezeki..
    alhamdulillah
    syukur
    nak cecah dah 2rat
    mudahan thun ni dpt ler aku cecah 1k setelah diperam.
    ahahhaa...

    ReplyDelete
  13. wah banyak tu sekali dapat, kita baru dpat satu je...hu..hu...tahniah k

    ReplyDelete
  14. moga2 amy cepat dpt BE baru..amiin

    my BE mcm tak kuar ajer--so income tak masyukk..aisehhh--traffic last 2-3 days sgt mantops (500 lebih) apa kes earnings dok statik ajer...adess

    ReplyDelete
  15. alolo..xpe..nt sis dpt la BE baru tue
    btw..mesti masyuk nie leh cashout kan2..hihi

    ReplyDelete
  16. adusss..3 be tuh!! Rzeeki lagik!!! jelessss

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...