Followers MamaTisya

Thursday, January 13, 2011

3 bulan


br je aritu ckp Celcom KL SS tu lama dk running
tup2 dh bertukar ke ME
tp kira lama gk la dr oct 2010-jan 2011 (3bln)


tp paling lama BE running kt blog Mamatisya ni adalah 8bln
ada yg tnye TIPS mcm mn BE tu leh bertahan lama
aku pn tktau.....tp aku ada tnye pd pihak Nuffnang
brp lama iklan yg berada kt BE tu akan bertukar ke ME
pihak Nuffnang ckp, stiap iklan mempunyai tempoh tertentu
tk smua iklan sama tempohnya..ada yg lama, ada yg sekejap...
so kalo korang dpt iklan yg lmbt abis tempoh nye... best la kn

apa2pn tq Nuffnang :)




**hrp2 3rd cek smp b4 p vacation :)






15 comments:

  1. perghh...dah third cek???saya baru dua ni kak...skang ada 5 be tengah runing...

    ReplyDelete
  2. masyuk tu ehheh
    BE tak de tips actually, semuanya bergantung pd ehsan nuffnang --blog tinggi UV belum tentu dpt BE...tu jer :p

    ReplyDelete
  3. beshnyaaa....bila la nak dpt be ni..hehee

    ReplyDelete
  4. tahniah, wah banyak tu...BE ikut rezeki la, tapi kalo selalu cash out dapat banyak BE lagik, otai kata la...

    ReplyDelete
  5. seronoknya dpt cash out kan..ku nyer x der la dpt byk2..tp ok gak dr x der kan!..:d

    ReplyDelete
  6. sy satu cek pun belum pernah dpt...nanti2 lah cash out...

    ReplyDelete
  7. Nuffnang mmg terbaekkkkkkkk!!!!

    ReplyDelete
  8. wah..murah rezeki..semoga terus dapat be lagi dr nuffnang..

    ReplyDelete
  9. 3 bulan..ok la tu..8 bulan? lagi la ok...cayalah..

    ReplyDelete
  10. sangat jelessss....huhu
    lum pernah merasa cash out..
    semoga ada rezeki 2011

    ReplyDelete
  11. owh,..ingatkan, setiap BE tu sebulan aje. rupanya ada yg sampai 8 bulan ye? pergh..

    Baby&Me Shopping Style Contest

    ReplyDelete
  12. x penah amik tau psl be ke me..heheh aci tak?

    ReplyDelete
  13. syoknya ko dh bleh cash out kali ke 3 ni...tahniah2...aku bilanya ni...x pernah2 dpt..hehe,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...