Followers MamaTisya

Wednesday, August 26, 2009

awal thn ni

apa yg awal thn ni??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kad raya
actually tiap2 thn smua staff BERNAS akan dpt kad raya
slalunya dlm 10keping stiap sorg
kalo bos2, dpt lebih byk lg
br jp aku dh trima kad raya
thn2 sebelum ni, dh nk dkt raya br dpt
tp thn ni awal plak
so dh dpt awal ni bole la aku pos utk kwn2 blogger
tp hanya utk 10 org saje
so tgu la saper2 yg bertuah dpt kad raya dr aku ni
pd yg tk dpt tu mohon maaf awal2
nanti aku bg kad raya kt blog ye... :-)


19 comments:

zh-ena said...

cantik la kad raya tu..

Nana said...

hehe..kita baru nk wat en3 psl kad raya jua semalam opis bg akd raya tp sorang 5 je..ehhe jadi la dari xde kan

zura@iwan said...

salam...ooo ada kad raya bernas ek...

rasa2nya aku tk dpt kut...sbb mybe ko tgk pd pgomen terhebat ko kan...kekeke...

x per...send kt blog ni pun ok..

momguess said...

untung erk keje BERNAS nie
dpt kad raya freee

mama tisya said...

ena...biasa2 je kad raya tu :-)

nana...oo dpt gk ye..tkpe 5keping pn dpt gk ..yg penting free...ehhehehe..thn ni awl b4 ni lmbt...:-)

zura...ada 10 je..aku pilih2 je nanti saper yg bertuah itu..yg tk bertuah akn dpt gk kad raya cuma kt blog la..hehehehe

momguess...bkn kadraya je free..kurma pn dpt free,beras pn...alhamdulillah rezeki

Putra Mama said...

wahh.. siap dpt kad raya lg.. kat opis ni xder pun kad raya pree.. ;)

Gieyana said...

hmmm..murah rezeki ko keja kt situ..no wonder ko sayang nk tinggalkan Bernas..hiks!


X per..x kisah ar..as long as friendship forever yer..:)

MuMMy 2 Haqq said...

wah awalnya kad raya..

kakyong said...

kakyong rasanya dah byk tahun tak pos kad raya kat kawan2.. la ni dok wish via sms, email, Fb & tahun ni wish kat blog lah pulak...

Diyana Zulkifli said...

keje bernas,beras dapat diskaun tak?hehe

Queenin Murni said...

well well.. nak kad raya! hehehe!

mama tisya said...

putra mama..kt opis kita mmg ada tiap2 thn...mmg smua staff akn dpt

gie...mmg aku syg kt bernas tu yg dh 7thn lebih dh kt sni

mummy 2 haqq..awl2 la bgs..nanti lmbt2 lmbt smp kalo nk pos

kakyong...sama la lama dh tk antar kad raya yg pos2 ni almaklum ler skarng dh canggih pki sms,email saje

diyana...beras dpt free..:-)

murni..jgn ngada2 tk cukup ke 10 keping yg dh dpt tu :-p

Hezesuze said...

erkkkkk...ada keje kosong tak kt bernas tu...ekekeke

mama tisya said...

kak heze..hah akk nk mintak kj kt bernas ke..takat ni tkde kj kosong...ehhehehe

shiemz said...

cantek kad ghaya tu erryn... dulu dpt kad ghaya kemain lagik suka.. zaman skrg nie bagik email jer.... hehehe

julia@ratu78 said...

kira tahun ni lah paling awal dpt kad raya, minggu pertama puasa dah dapat...baguslah hah...kalau idak byk lah suara2 sumbang dok ngomen nape bernas bg kad raya lambat heehhe...

Kak Liya said...

nak bodek gak la...lawa kad raya...liya pun tak beli lagi kad raya...mahal...

Aleyn said...

Teringat masa zaman2 pas kad raya kat member....hehehe..rasa cam dah lama no tak dapat kad raya....

kalau sekali dapat mesti terharu giler nyer...heheh

Delimasari said...

sonok dapat free kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...