Followers MamaTisya

Sunday, August 16, 2009

CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER



STICKY MODE
(normal entry sila scroll ke bwh ye)



aku nk join contest lg
kalini contest psl makeover lak
anjuran ECHA
contest ni bermula 3 Ogos 2009
dan akan berakhir pada 16 Ogos 2009



b4 ni aku dh pernh wt entry psl makover ni
so saper2 yg lupa leh click SINI
so dh alang2 aku ada gmbr makeover tu
so aku try la join this contest..mn tau ada rezeki kn... :-)


jom tgk gmbr aku before & after makeover

*
*
*
*
*
*
*
*
BEFORE
aku mmg bkn jenis suka makeup2 ni
so hanya skadar lipstiks saje kalo kuar ke opis/jln2.....
tgk la mukaku yg pucat je tanpa makeup
muka pn bulat & gelap
idung pn tk brp nk mancung...hehehe

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

AFTER

hah cantik tk muka aku...hehehehe(perasan jp..)
aku mmg suka sgt la tgk muka aku lps makeover ni
almaklum ler mmg ketara la
kalo compare gmbr before makeover tu
idung nmpk mancung,muka kelihatan bujur sirih
pipi pn tk tembam pastu licin nmpk gebusss gtu...ehhehe
& wajahku pn nmpk cerah gtu...
tq makeover....hehehehehe

makeover ni march 2006 time tu aku tgh cr perfume utk hantaran
so mmg suka ngan barangan Lancome
so kebetulan kt one utama tgh ada promo,
bila bli brg dr Lancome bernilai rm150
dpt free makeover + photoshoot
dh alang2 dpt free apa lg.....trus cergas utk wt makeover itu

utk bg nmpk dgn lebih jelas perbezaan before & after
ku letakkn gmbr side by side

tp apa2 pn aku bersyukur ngan wajah aku skarng
even tk secantik mcm dlm gmbr makeover tu.. :-)
smua ciptaan Allah ada keistimewaan yg tersendiri
tp dgn makeover...saper2 pn leh jd lawa
kalo tk percaya korang try la wt makeover mcm aku wt ni...hehehehehhe



so saper2 yg nk join meh2 cpt...clik je kt link ni ye

CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER




20 comments:

SyaNa said...

wey gambar make over tu la kan yg ade org mau ngorat tu
bahayaaaaaa jgn sebarkan..
gambar mahal tuuu

mama tisya said...

syana...gelak aku wei...hehehe..trus aku tukar gmbr lain...terpikat ngan gmbr makeover aku yg cun itu..tktau yg muka aku camner kalo tk makeover...heheheh...not available ok...:-)

Gieyana said...

Cung2..harap2 ko bleh menang yer..hiks!

CuTeMiUt78 said...

wah.. blh menang ni.. ada harapan.. memang cun walaupun sebelum di make over..

jom join contest kat blog kita plak :D

Reflisia said...

e eh lainnyer after make over..ini baru betul mak over ni..

zura@iwan said...

mmg cungg la hg....lps make over jd len muka nye...gud luck ye...aku x de yg make over lak...over2 ada la...kahhh...

~sm la ek aku pun x suka make up...kekeke...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

erryn,
mmg beza popn muka lepas make over tu..
nampak cam anak dara u!!..
hehee

mama tisya said...

gie...kalo ada rezeki aku, bole ler menang tp kalo tkde rezeki tkpela...

cutemiut...mn ada cun kalo sebelum makeover :-p

reflisia...mmg btul makeover..bkn tipu2:-p

zuraiwan...kalo tk lain lps makeover tu bkn namanye makeover...ehhehehe

fieza...mcm anak dara ye..tq2...

MuMMy 2 Haqq said...

wah..santeekk..

hazelD said...

pewitttt...hehheheh
nasib baik da kawin ...anak 1
mg berjaya..

julia@ratu78 said...

bagus lah ko ni nyah...ada je contest yg ko terjah hah...

bestnya make over ni hah...

per2pun GOOD LUCK...

E.L.I.Z.A said...

confirm ni mamatisya menang contest nih...ni br make over..lawa²

PadNani~~{@ said...

Hi mamatisya,

dua2 cantekk..photo befor n after tu:)
good luck dear!

Nana said...

wah...mmg cunz..hehe good luck

** Perfect Love ** said...

ada harapan menang.. yeay

Hanz said...

Tisya..u x tinggalkan your entry link ni kat contest hostess ker? coz i x nampak yours..just remind takut u terlupa...

me pun dah join this one. good luck to u!

firahadifa said...

uih... sapa kata x cantek?.. before n after dua2 pon canteks ...

shiemz said...

Ini gamba mase anak dar algik nieh... x aci.. x aci... hahaha

Aleyn said...

Alamak...tak derk gambarlah....

btw...memang berbeza gambar u lepas makeover...tapi cantik tu kan lies in the eyes of the beholder....

yang penting cantik di sisi Allah S.W.T....

POSH76 said...

mmg santek & nampak the difference...cam rumaja gitu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...