Followers MamaTisya

Wednesday, August 12, 2009

The winners for Romantic & Loving Couple Contest


sure rmi tk sbr2 nk tau kn...siapakah pemenang
Romantic & Loving Couple Contest
so tanpa berlengah lg jom kita tgk saper yg kena

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
1st Prize
GIEYANA


Nama anda & pasangan
Gie & Munir

Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
19th December 2004..tahun nie genap ar 5 year kita kawin taw!hiks..malu I....

Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Romantik tak picture nih yer??..for me YES its is!!...berpeluh2 bagainya mengatasi segalanya masa nak amik picture nie.....siap ada penonton cilik & orang sekeling yg melihat kitaorang ber'action' smbil tersenyum-senyum....ku rasakan dlm fikiran diaorang! owhhh loving & romantiknya couple nih!hiks...........So, I and hubby agree utk UP picca nie....Owhh yer...picca nie mmg freshly keluar dari Oven...semalam jer ambil!! bertarikh 3th August 2009...Lokasinya, Batu Feringgi, Pulau Pinang....Sambil mendengar & melihat deruan ombak yg sangat mengasyikkan, AND the most beautiful is the SUNSET...amat mengasyikkan!! DAN teringat masa mula2 kitaorang fallin in LOVE....berkenalan in Year 1997...sebagai Sahabat.....DENGAN perkataan I LOVE YOU yang keluar dr mulut hubby melalui corong telefon membuatkan aku terpaku! rasanya, kalau public phone tue bleh berkata2..mesti dier pon kata...WOW! hiks.........




2nd Prize
IZAN
Nama anda & pasangan
Roshadlisham Ramli & Norizan Mohamed Darom

Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
28hb Februari 2004...5thn (04'-09')


Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Ini bukan gambar kahwin tetapi gambar anniversarry! Gambar ini diambil pada 5th Mar 2009(Khamis) - 3 hari sekembalinya kami dari percutian ke Melaka, bandaraya bersejarah. Bertempat di Botanical Garden, Putrajaya bersempena anniversary kami yang ke-5!

Aku suka sangat-sangat gambar ni sebab jarang-jarang berpeluang beraksi sebegini even during our wedding 5 years ago..! Almaklum masa tu masih malu-malu kucinggg.. auuuuuuww! he he. Sementelah outdoor photoshoot ni berkonsepkan candid-fun & romantic. Bukan 'pose & shoot' basis yaaa.. candidd.. ya candid dan semuanya diambil secara bersahaja.. Anyway, aku turut berbangga dan terharu kerana walaupun setelah 5 TAHUN berlalu dan kami pun telah dikurniakan sepasang cahaya mata, Abang masih steady & 'gagah' mendukung aku.. it was such a super wonderfull feelinggg that I just can't explain.. terlintas.. eh dah 5 tahun ke kita kahwin? rasa macam baru semalam Abang melafazkan ijabkabul 'Aku terima nikah...' dan mengucup dahi membatalkan air sembahyang di hadapan kadi!




3rd Prize
HERDA

* Nama anda & pasangan
~~~~ MIZI & HERDA ~~~~

* Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
~~~~ 20hb November 2004...5 Tahun....~~~~

* Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Ok..hehe..sebenarnye kami ni x prnh le nk tgkap gambor romantik2 peluk cenggini..ni pun sbb outdoor shoot dgn ank2 yg ms tu still kecik..sbnrnye kelakor gak le kisah ms ambik pic ni..thanks to Moon & Hubby (cyberphotog.fotopages.com) yang shoot kiotaorg..pic ni shoot kat Taman Putrajaya..thn 2007 ke awal 2008..dh lupa dah..hehe..mmg pic ni jadi memory..bygkn kami dari Pulau Pinang turun untk ambik shoot ni..kbetulan aku nk balik umah parents aku kat KL..time ni lak panas..dgn anak stil kecik..Aiman tgh lasak ms tu umo 2 thn..Airel lak baru 5/6 bulan ms ni..then Moon lak tgh pregnant usung camera..ms Moon nak ambik shoot me & hubby..Moon suh romantik2..hehe..kelam kabut lak ms tu sbb ank2 tgh dok kepanasan..nasib hubby moon jd b.bsitter jap..jd snap pun mmg candid aje..lps tu hubby lak jenis tak reti nak pose..kita pun segan kan..ye le tgh2 taman nak pose guling2 payah lak mngalahkn pengantin..kbetulan ade pengantin buat shoot outdoor kat situ gak..apa lagi automatik trus ku dakap hubby..hahaha..terkejut dia..dia lak trus pandang cm tu..Moon trus shoot..mmg pic ni candid sbnrnye..bile moon tgk moon kata shoot ni best..& mmg ni favret pic kitaorg..tak sangka lak menjadi..cuma bahu je terjongket..nmpk senyum sikit aje..lps tu moon suh buat balik..terus tak jadi posing cmni..huhu..tapi pic ni stil the best..smpi skrg moon pun ckp pic ni best..thanks to moon sbb make it so easy..pic ni aku frame kan & gantung kat dpn meja pc aku..hari2 aku tatap..


ada surprise utk smua peserta
ada 5 tambahan adiah lg
saper yg kena????

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

LEAD

IENA


DIYANA

NAMAN


CIKMIN



dan akhir skali adiah misteri utk penyertaan ke-18
di menangi oleh


NORMAZA


thanks to all of you yg join
Romantic & Loving Couple Contest
actually smua gmbr romantik belaka &
smoga anda dan pasangan akan trus
romantic & loving hingga ke akhir hayat.....


pd kwn2 yg tidak menang jgn sedih2....
adat pertandingan ada kalah & menang
dgn adanye contest sebegini kita akn lebih kenal
ngan kwn2 br di dunia blog ini

di kesempatan ini aku nk wish
HAPPY ANNIVERSARY
pd peserta yg sama bln anniversary ngan aku

  • siti mariam (2 august)
  • naman (8 august)
  • wan noorull hana (8 august)
  • fiza (8 august)
  • cikbedah (8 august)
  • salliza (12 august)
  • intan marliana (15 august)
  • essal (16 august)
  • diyana (18 august same with me cuma thn je beza )
  • wanfida (19 august)
  • yatiecomel (22 august)
  • shireen aida (25 august)
  • echa (25 august)
  • ummumishkah(31 august)
  • surayahana (31 august)

akhir kata dr pengajur.....
mohon maaf jika sepanjang contest ini ada slh & silap
so pd kwn2 lain...bole mencuba nasib di lain contest
so kena rajin blogwalking
kalo di murahkn rezeki insya allah akn ada lg contest
so rajin2 la menjenguk ke cni
thanks to all of you....hope kita akan still keep in touch



**pd smua pemenang sila wt entry khas ye
psl kemenangan anda
and sila email nama, address & contact no
utk process penghantaran adiah ke :-
amyryna@gmail.com
kalo bole by today or secepat yg mungkin
cz MamaTisya akan bercuti
so ingt nk pos adiah b4 bercuti..harap maklum!!!!




37 comments:

[-suziey-] said...

tahniah pd pemenang...

AshAnas said...

congrats sume winners!

zura@iwan said...

tahniah kepada pemenang....mmg layak semuanya...

wpun aku x menang....aku pun tumpang gumbira....stiap psgan mmg romantik & loving sentiasa...

** Perfect Love ** said...

tahniah pada pemenang
mmg layak menang
gambar very the sweet ohhhhhh

utk mamatisya,
happy becoming anniversary!!!
huhuh

yatie chomeyl said...

ala tak menang, x dpt la spesel hadiah utk celebrate 1st anny..hihihi,...takper, lenkali join lg contest mama tisya

Iena said...

walo i x menang hadiah utama... i vangga keh dpt adiah saguhati!!! suka sgt!!!! x tergambo cmne sukanya hati ini... mana taknya... saingan sgt sengit okeh!!! sume gambo cun2...
n bleh dijadikn panduan utk pose laki bini di lain mase... hehhee...

luv u ols!!! specially tu mamatisya yg menganjurkn kontes ini...

#ucapan ngalahkn pemenang utama!!! hahahahhaa...

Nana said...

dah agak gie menang nye.hehe tahniah kepada pemenang

rieda96 said...

tahniah pada semua pemenang yang sememangnya memang patut menang dan memang dalam jangkaan saya. cantik purse2 tu.. nampaknya kena beli sendiri la kot..!! takpe.. len kali ada lagi, contest kita join lagi... thanx mamatisya..!!

Delimasari said...

tahniah kpd pemenang

~sall said...

tahniah pd yang menang.memang Romantic & Loving gile2 korang. gudluck.

Fiza Nordin said...

tahniah! tahniah! tahniah!

tumpang gembira wlu kite tak menang hehehee

MrS. F!zA said...

huhu... w/p fiza xmng tp my asben(naman0 mng saguhati...neway makaceh byk2...sbb ade jgk bg saguhati... malu plk tgk gmbr sendiri mcm bdk2... ngeh..ngeh..

leadleedeea said...

yeay~!!! sis gie saya menang...~!!!! sukeeeee~!!! congrats to all da winners..hehe~!!! n thanx mamatisya coz pilih lead for another 5 pemenang tambahan...hehehee~!!

kakngah said...

congrats pd yg menang...
to mamatisya..
lenkali buat kontes lg...

mummyseri said...

mamatisya..
selamat bercuti...
pd pemenang tahniah..
best tgk gambo2 dorang yng romantik tu :)

julia@ratu78 said...

tahniah pada pemenang...
suka amat ngan gambar pemenang2 ni..very the romantic, very the sweet...moga hubungan kalian kekal bahgia hingga hujung nyawa...

nyah, teruskan wat contest...wpun aku tak dpt joint tp aku mengikutinya...chewaaahhh

~~@lyci@~~ said...

tahniah kpd smua pemenang..
gambar2 tu smua romantic & loving.. suke aku tgk.. walaupun aku ter'mis' nak join contest ni, tp aku enjoy tgk gambar2 yg join.. smua romantik...

kpd mama tisya, len kali buatlah contest lagi ahahkkk...

CuTeMiUt78 said...

walau pun tak dan nak menjoinkan diri.. tapi amat teruja nak tau sapa pemenangnya.. dah agak dah.. tahniah utk pemenang.. :D

Gieyana said...

Salam...huwaaaaa! dh nangis dh aku wei...seyess tak tipu! huwaaa lagi sekali....

sesaja buka blog and terkejut mmg sungguh tak percaya yg aku pemenang utama...tak letak harapan yg tinggi melangit seumpamanya sbb semua peserta mmg romantik2 belaka...

Igt lagi ngan kata2 Mama Herda..siap bg lagu tema utk aku utk contest nie lagi..."bercanda di pasiran pantai..bersama kita bermadu asmaraaaaa...kita berduaaaaa"...kahhhhh...seyess mmg tak sangka! cam mimpi ler plak!!

Hmmmm...semua peserta mmg romantik taw! & Thanks to Mama Tisya psl anjurkan contest nie yer...nnt buat lg yer..hiks!

anamarza said...

tahniah wat pemenang n wat mama tisya coz anjur contest ni

Diyana Zulkifli said...

huuuu...bestnye....hihihi.makaceh mamatisya!tak sangka lak 1st contest kite masuk,sangkut plak nama jd slh sorg pemenang..saguhati pun,jadila..heee...:D.

makaceh again.

slamat bercuti

n happy 3rd anniversary..

diyana pun nak bercuti start rini..nak gi celebrate advance anniversary kat PD...jom yok!!:)

MuMMy 2 Haqq said...

tahniah kpd pemenang..

J@J@ / Bini The Rock said...

Tahniah pd pemenang...

Saya pon akan smbt anniversary pd 31/8 ni....

:)

CikMin said...

Tahniah pada pemenang utama...x sangkak lak menang gak saguhati...alhamdulillah...bertambah loving2 la sume lepas ni kan..thanks ye mamatisya..anjurkan kontes sebegini rupa..hepi ennibeseri ye...

ummumishkah said...

Tahniah untuk pemenang2!

PadNani~~{@ said...

Congrates to all d winners..romantic2 semuanye ..Best!:)

cik intanurulfateha said...

.yay!
.dah agak dah kak gie menang~ ;)

n@m@n said...

hoho..TQ tuan rumah..tetiba je malu sebab laki masuk gak

miela77 said...

Tahniah pd pemenang...nampak gaya daku n cik abgku bkn pasangan yg romantik...huhuhu...

Weh..meh ke umah..ada giveaway br menanti..n ada promosi beli 5 bungkus pekasam hanya RM28 je termasuk postage...meh tengok reramai..

ibu HannAqeel said...

alahaii .. swonoknye tgk yg main2 tarik guni tu. sweet jerk. hehe.. tahniah kpd semua pemenang.aku jgk yg xsempat nak masuk. hehehe ...

QuEeN Of 2 Heroes said...

tahniah!!!
sume yg menang tu mmg layak menang..

*MaMa HeRdA* said...

Alhamdulillah..mekasih mama tisya..mekasih pada semua..mekasih banyak2..tahniah pada gie, izan & others gak..yang paling penting "TERUSKAN SUASANA ROMANTIKA ANDA SAMPAI BILA2"..muah muah muaaahhhh..

mummYaeesh said...

congrats to all winners!
tak tau pun da announced winner..perasan bila tgk blog lead td..wooohoO!

Lia ~ mama mimi said...

suka nengok semua gambar.. so romantik.. congrats to the winner.. yg lain pn hebat2..

Mrs. Adz said...

waa..memang betul-betul romantik la gambar yang menang tu..tahniah pad semua pemenang..

Delimasari said...

romantik betul pasangan2 yg masuk ni - ada gaya - tahniah sekali lg

POSH76 said...

First of all nak ucap "congrate" tu the organizer...kelass ko nyer contest....

second nak ucap congrate to contestant "Iena aka kakikusukeberjalan" she deserve it...walaupun hanyer saguhati....

Aku wish gak couple yg "dalam selimut aka eryn " tu sbb nampak unik...tp bukan rezeki dia...

Just my sincere komen...suker tngk gambo2 romantik & cute tu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...