Followers MamaTisya

Monday, August 17, 2009

alhamdulillah lega...



br blk dr klinik, bw tisya jmpe doktor cz die demam
lps maghrib td bgn dr tdo tiba2 bdn tisya panas
rmi tul org kt klinik...tgu no giliran lebihkrg 20 org br turn tisya
so blk umh dlu cz mls nk tgu kt klinik ngan rmi org tu kn
nasibaik klinik dkt je ngan umh

doktor check td suhu bdn tisya pns gk smp 40 degrees
b4 p klinik td aku dh check br 38 degrees
so doktor dh msk ubt ikut montot
nasibaik tisya tk melalak
smoga tisya cpt sembuh...
kalo tk, kena postponed la weolss punya plan nk holiday....




12 a.m - update entry ni sambil lyn tisya tgk playhouse disney kt youtube


****************************************************

UPDATE

alhamdulillah lega rsnye cz suhu badan tisya dh turun
td cal mama tnye psl tisya
mama ckp dh check suhu td- 33 degrees
lega rasanye..br tenang skit aku kt opis ni
tq pd kwn2 yg wish utk tisya
mmg skarng ni kalo demam je smua parent riso kn
nk2 kalo kena kt anak2 yg masih kecik
almaklum la kes H1N1 makin meningkat dr sehari ke sehari
smoga kita smua dilindungi...amin



25 comments:

iedaLUVsham said...

la...siannyer tisya, tp skang mmg musim demam, dah la H1N1, risau betul! simpang la kan!, take care tisya cyg.. ;)

Intan said...

Ya Allah tinggi nya demam panas tisya...mudah-mudahan lekas sembuh ye tisya.

Take care dear!

CikMin said...

alahai...tingginyer demam tisya...hati2 eh...anak cikmin 2org malam td ke spital gak...seb bek x tggi sgt demamnyer...dah le hari ni budak2 tu exam...

PuteriSatu said...

mak ai ryn tingginye suhu badan tisya... harap cepat sembuh... klu anak tak sihat ni..risau tak tahu nak citer la...

sitisifir10 said...

40 tu....rajin2 aaa siram kepala dia ek..dah la musim2 H1N1 ni nk gi holidays ni kene berhati2 di jalan raya la ek MamaTisya..syafakillah

Gieyana said...

Moga Tisya cepat sembuh yer..kesian lak kicit tue...

^^ Sbgai Ibu, kalau anak sakit mesti kita risau kan!huhu

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alahai tisya ..siannyer .. take care erynn .. moga tisya cpt sembuh ;-)

Nana said...

mak ai tinggi gak 40 tu
damia dah ok tp semalam tiba2 rs mcm suam2 plak kepala dia.

Huda said...

husna dah 7 kilo rasenye..x pegi timbang pun 4 bulan ni, risau ramai org kt klinik..husna pun kene selseme ni, semlm amik ubat. alhamdulillah x de demam...

SyaNa said...

uiskhh panas nye..
ko update ye pasal tisya
risau aku

mama_umar said...

hmm, tisya plak ye..get well soon dear, tinggi tu demam..mama jage tisya yeee ;)

niza said...

semoga tisya cpt sembuh ye...

zura@iwan said...

slm..

smoga tisya cepat sembuh ok....

pns tu bdn dia...risau betui kan...sbr byk2 k..

MuMMy 2 Haqq said...

ala ciannya tisya..cepat sembuh ye..mmg risau kalau anak2 demam..

NurShahFamily said...

ciannyer tisya..... cepat sembuh ye sayang.... susah hati mama tu.

julia@ratu78 said...

ingatkan ko tak dtg keja dah ari ni coz tisya demam...harap2 tisya sembuh dah lah pasni...kan frust lah tak dpt g cuti2 kan... :)

~Atie+Farid~ said...

ala tiannye tisya....moga tisya cpt sembuh ye....nnt takleh p holidy....

Liana said...

semoga tisya cepat sembuh. :)

Puan Iza said...

tingginya suhu badan tisya...skang ni kalo demam kena cepat2 makan ubat....moga cepat sembuh yea...

sujaihah said...

jaga elok2...demam ni kan takleh main2 skang..

IZAN said...

lega dengar Tisya nye demam dah turunnn.. time2 camni memang risauuu sgt kalau budak2 demamm.. dah la diaorang ni antibodi tak kuat lagii..
anyway auntie doakan moga tisya sepat sembuh yekkkk.. rajin2 makan ubattt!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Alhamdulillah..
dah kurang ye..
tinggi gak tu demamnye..
pape pun erryn pantau le keadaan dia erk,.
hehe

mummy_ayu said...

ala tisya pun demam..sian iris pun demam sikit semalam, tadi pagi dah ok dah...semoga tisya cepat sembuh!!!muah!!

ummu_abdullah said...

Abdullah n Muhammad pun baru je baik dari demam. Risau sangat since UPSI memang tinggi kes H1N1 nih. Alhamdulillah tak de pape...

AshAnas said...

better postponed dulu la plan nak gi holiday tu... keadaan skrg tak bape sesuai la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...