Followers MamaTisya

Friday, August 7, 2009

esok lastday!!!!!


esok lastday!!!
saper yg lastday??
tajuk wt suspen gtu...heheheh
bkn aku nk resign ye kwn2
aku suka kj tmpt skarang..dh nk msk 8thn pn...hehehehhe

(company paling lama gilosssss aku kj)

back to topik asal
just nk remind korang2 smua....yg esok last day utk

Romantic & Loving Couple Contest
yg aku anjurkn
so saper2 yg blum lg submit entry contest,
sila cpt update ye
cz entry contest hanya akn diterima

b4 1pm on 8 August 2009

lps pd tu, aku tkkn trima lg sebarang penyertaan




arini aku dlm proses terjah smua blog
yg dh submit entry contest
ada yg aku dh drop komen

"ok dh view... good luck"
maknanye entry anda sudah memenuhi
smua syarat2 yg telah ditetapkn
jika blum ada komen sebegitu,
maknanye entry anda masih blum memenuhi syarat
so diharap korang semak ye yg mn aku dh inform tu
cz terdpt rmi yg tk memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn
& di ingtkn sekali lg, jika mn2 syarat tk memenuhi
penyertaan anda akn terbatal


HARAP MAKLUM!!!!



stakat smlm aku dh terjah lebih 30 blog
so arini aku akn sambung terjah lg
so kalo anda blum trima sebarang komen dr aku lg
maknanye aku blum terjah lg entry anda ye
hrp bersabar ....



**pd smua peserta sila bg link entry contest,
jgn bg link kt shoutbox!!!

sila bg link entry contest kt entry SINI sahaja ye
cz ada beberapa peserta tk bg link entry contest


**kalo ada sebarang kemusykilan bole tnye kt entry ni



**smua gmbr peserta akn di upload nanti
bersama2 adiah yg bakal di menangi ...


tuunnggguuuuuuuuuuuuuuuu...........


*********************************************************************

UPDATE!!!!!


aku dh abis view smua blog yg dh submit entry
sila semak ye apa yg aku dh komen bg mereka yg blum memenuhi syarat2
hrp korang edit & inform b4 tarikh tutup ye
kalo tidak anda yg rugi cz pernyertaan anda akn dibatalkn


HARAP MAKLUM!!!!





16 comments:

Gieyana said...

salam..akunyer ok kan?hiks!

Delimasari said...

gud luck kepada semua bloggers yg menyertai contest ini...
xdpt sertai xde gambar romantik

POSH76 said...

tak sabo nak tunggu saper pemenangnyer...hehe

[-suziey-] said...

hohho..tunggu..aku bz nih..akn ku submit b4 1pm esok..huhu

Aleyn said...

ala...terlambatlah...tak sempat nak join...

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Mama Tisya, dah edit balik... Hiks!!! ::.

QasehessaL said...

eeeeeee dh last day dh..
hihi.
kpd sape yg bertuah 2 tahniah yer..hehe

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Huhuhu!!! Rasanya ada problem ngan internet/pc saya kot... Takpe la kak... Nanti cuba akak try check balik... If takde jugak, considered as disqualified je la... Penat je nanti akak dok terjah-terjah tp menda yang sama gak jadik... Hehehe!!! Thanx a bunch!!! ::.

Mama Safiyyah said...

hehehehehehe tak sabar rasa nak tau apa hadiahnya and sapa pemenangnya.....tgk gambar2 yg join....mak aii.....mmg ramai yg romantika di amor........takpelah.....the best romantic couple wins....

Sidratul Muntaha said...

ok noted!

zh-ena said...

laaaa gambo kawen takder kat umah la..mcm tak sempat jea nak join

mama zharfan said...

sengit sungguh contest ni...i suka sgt view semua pic yg bertanding (-->terjah) ke blog2 contestants mcm yg mama tisya dok buat tuu...
anyway, mama tisya, happy judging yerr...semua yg join berharap nak menang...me tooo!! harap2 murah rezeki i nak menang contest ni :p

Ibu Mifzal Arsyad said...

sy dah edit dah..

cIk pEnNa said...

persaingan yg sengit!

gud luck pada yg join ye..

;)

CuTeMiUt78 said...

eemmmm sorry la mama tisya.. tak dan nak join bagai.. next contest plak yo..

@yuBak said...

salam..mama tisya dah view ke yg saya punya?xde komen pon lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...