Followers MamaTisya

Friday, August 14, 2009

dating with cik kaki

smlm aku dating ngan cik kaki lps blk kj
saper cik kaki ni??
cik kaki ni kwn blogger yg menang saguhati
romantic & loving couple contest yg aku wt aritu
kebetulan umh die area laluan aku
so aku bg adiah by hand je la so tkyh nk pos2
lps amik tisya kt gmbk trus ke ukay perdana
jom tgk umh cik kaki yg lawa... sempt ku snap skit gmbr
tuan umh time ni tgh bz kt dapur...ehhehehe
lawa umh cik kaki..suasana romantic gtu

sempt lg gedik2 ngan tisya kn...hehehehe
(sila abaikn pipi ku yg tembam itu)

cik kaki ni baik ati siap nk bg aku mkn nasi lg
sebab aku ada komen psl die msk sedap....
tp aku lg baik ati cz tk suka org susah2 kn..hehehehe
so cik kaki jamu pie & popia segera
lps tu ada tambah limau & popia simpul lak
tgk la tisya suka sgt popia tu smp 1 bowl tu die je yg mkn
cik kaki praktis jd ibu, tlg suapkn tisya mkn... :-)

lps tu apalg, sessi gedik2 santai lg...ehhehehe
nasibaik ler hubby nye pn tk blk kj lg
so idak ler segan sgt kn
1st time jmpe cik kaki dh mcm lama je kenal
jenis yg peramah tul...
(aku puji ni ikhlas tau bkn bodek...ehheheehe)

pastu sessi buka adiah...tang2 tu die nk buka
bkn nk tgu aku blk dlu...siap nk pasang trus
apakah adiah dlm kotak itu
korang tgk la kt blog cik kaki ye bila die wt entry psl ni
lg 1 cik kaki ni ada jual popia simpul
so kalo kwn2 berminat leh la order dr cik kaki
(aku tlg promote ni..nanti bg aku free 30kilo tau...ekkekekekeke)


tq pd cik kaki yg sudi melayan aku & tisya
ada ms leh dating2 lg
hrp suka la adiah itu.....

pd kwn2 yg menang tu..aku akn pos arini smua adiah
so by nextweek insya allah smp....
nanti inform ye bila adiah dh smp...




14 comments:

zura@iwan said...

lawa2 umah cik kaki nih...romantik ko....

hmm antar hadiah smpi kt umah ye...ya la kan dkt x per...apa hadiah tu ye...nnti nk tgk cik kaki punya blog..

Gieyana said...

wahhh..mmg bagus ar ko..siap hantar kt umah lg tue..kat aku x mau send by hand ka..pastu, aku kasi balik hadiah photoshoot free..hiks!

Nk larikkkksss!

mama tisya said...

zuraiwan...romantic umh die..aku suka...dh laluan aku so antar by hand je la..tgu cik kaki update entry ye

gie...kalo umh ko dkt ..lama dh aku p antar wei tp apakn daya ko jauh nun di utara..aku pos je la:-p

SyaNa said...

wey cantek la umah dia..suke kaler ijau tu
huhu umah aku ko takmo dtg
hahhaaaa ttibe sesi merajuk

mama tisya said...

syana..haha nanti ko cat ler color ijo camtu..ehhehehe...umh ko bila ntah aku nk smp..manjang wt mkn tp tk kesempatan lg..tgu..satu ari nanti akn ku jejak gk..aku akn snap segenap ruang umh ko...hahahahaha

MamaAimy said...

mama tisya,

saya dah email alamat...tp x tau mamatisya dpt x...sbb xde reply...

Iena said...

uhuk3... eheeemmmmmmmmmm... aku igtkn tercekik tulang tirex ker aper pepagi... upanya nama ku disebut sebut... dipuji puji di sini... hahahahhaa...

ksian ko ngan tisya kn... dihidangkn ngn makanan segera semata mata... tu lah, dtg umah men terjah jer. seb baik aku x angkat popiah cicah air kosong semata mata. hahahhaa... lenkali gitau awl2 sket tau kalo nk dtg...

nway, i like ur present... disampaikn secara eklusif kat umah plak tu... mekasih2...

psssttt: ramai plak org terjah blog aku dr blog ko hr ni... aku rase diorg nk tgk hadiah tu kot! skali xder lg... muwakakakaka...

POSH76 said...

mmg lawa umah cik kaki ni....
cuma confuse saper yg pakai wig kaler2 tu..hehe

Puan Iza said...

cantik umah cik kaki nie...

Nana said...

lawanye umah dia

zh-ena said...

mmg cantik deco umah cik kaki tu..

MuMMy 2 Haqq said...

lawa umah dia..tapi deco meja makan dia sejibik sejibon mcm meja saya. siap corak2 skali seketol same. hehehe..

Delimasari said...

cantik umah dia - warna hijau tp
nmpak cool - sejuk mata
jom kte terjah raya ni umah dia.
mamatisya udah smpai

julia@ratu78 said...

tu lah, cantim lah umah dia...suasana romantik gtu...suka tgk :) sejuk jer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...