Followers MamaTisya

Saturday, August 22, 2009

BABY in PINK Contest

bln 8 ni mmg byk tul contest aku join
ada yg menang ada yg kalah
tp aku tk kisah..sama2 memeriahkn contest kwn2
selagi ada gmbr yg sesuai bole la aku join contest
tp ada gk contest yg tkde gmbr berkaitan so tkde la aku join
BABY in PINK Contest
organized by sha a.k.a ibu Putri
sempena busday Putri 1thn 3bln pd 22 july 2009
and tarikh tutup contest 22 august 2009 sempena Putri 1 thn 4bln
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni la gmbr tisya in PINK

Nama : Alya Batrisyia
Tarikh lahir : 20 June 2007


Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
kerana tisya so cute & sweet in PINK
tp tk bermakna color lain tisya tk cute,
still cute gk cuma kalo pki apa saje yg ada PINK
sure lebih terserlah keayuan
cz smua ank perempuan rsnye tkleh lari dr color PINK
serta tisya ada gaya nk jd model... :-)
(rsnye smua mama2 yg msk contest ni ,akn puji ank masing2 la kn
saper lg nk puji anak sendiri,kalo bkn mama yg melahirkn nye..tul tk...)



Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
yg aku tahu psl blog sha ni,
sha kawin muda 21thn & hubbynye 25thn pd 20 april 2007
date kawin tu jugak adalah tarikh lahir sha
& thn 2009 ni adalah anniversary mereka yg ke-2
and 22 april 2008 Puteri Nur Shaikha telah slamat dilahirkn
husband sha seorang yg romantic & tahan
ngan kerenah sha yg selalu menguji kesabarannye..
& sha tk pernh menyesal kawin awal
di samping itu, sha suka gk join byk contest
even tk menang tp die support kwn2 blogger yg wt contest...
sha pernh join contest yg aku wat dh 2kali
(father's day contest & romantic & loving couple contest)
suka bc blog sha cz blog die mcm blog aku gk
iaitu kisah anak & family
Puteri Nur Shaikha beza sethn je ngan tisya...
Putri lahir thn 2008 manakala tisya lahir thn 2007


********************************************************************


gambar selingan bkn utk contest

antara koleksi gmbr tisya in PINK
dr kecik hingga dh besar skarng ni
actually byk lg gmbr tisya in PINK
tp cukup la ni je nk share.. :-)



11 comments:

zh-ena said...

ala2 model tisya posing mcm tu..comel

mummYaeesh said...

hamboii senget2 anak dara sorang ni posink tau!
yelah ada anak pompuan wajib okeh kaler pink.. tp i ada hero jek... baru perasan yaeesh takde baju pink...klu tak harus join gak.hiks
lgpun syarat contest umur 1-3thn jek..uwargghhh!

anyway..good luck dear!

Fiza Nordin said...

salam mamatisya...
wah besh gak contest ni dan pernah gak nampak kat blog kwn blogger lain pasal contest ni.nnt godek gambar anak dara kite yg sorang tu kalau2 ade gambar dia berbaju pink...

tisya mmg mesra kamera erh...suker gak tgk dia terlentok2 gitu...heheheee

eh betullah tu...kalau mamanya sendiri yg tak puji sapolah lagi... lagi pun akan lebih bermakna kalau mamanya sendiri yang memuji anaknya...

Gieyana said...

Good luck wei..sama2 memeriahkan majlis! opsss...contest daa...hiks!

Nur a.k.a admansyah said...

Selamat berpuasa utk Amy & Family...

Tisya cute in PINK!

kakyong said...

contest lagi ya...
x leh nak join sbb dah tak leh nak add jadi followers

gud luck ya tisya.. memang cute anak2 pepuan pakai pink..

Nana said...

hamboi kemain posing ek..rajin tol mamatisya ni mest ada gmbr selingan.hehehe

julia@ratu78 said...

kalau dah namanya girl, sure tak akan terlepas ngan pinky2 ni...

Good Luck Tisya...

gambar Tiysa sure dah berjuta2 lemon ni :) untung anak2 skrg hah

Mama_Aqish said...

pandai tol tisya possing no...macam2 aksi tisya wat...good luck k...

N A N I E said...

hope tisya bole menang lagik this time..macam previous contest tuh..
All the best =)

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...