Followers MamaTisya

Monday, August 3, 2009

Qayyim Zafir 2nd Birthday @A&W


lps kenduri tu, aku ke busday party plak
cz dkt je kt A&W@JJ AU Setiawangsa
anak pd classmate aku time kt mara dlu-ELLY
anak die sebaya ngan tisya

ada nugget,ayam,cheese burger + air rootbeer

bw adikku tasya ke party busday

kemain suka tisya mkn nugget

busday boy tgh main game

busday boy malu2 ngan tisya

HAPPY 2ND BIRTHDAY QAYYIM ZAFIR

kek aiskrim yg sgt sedap...dk terbyg2 lg smp arini....so yummy...

ni la kek aiskrim yg dh dipotong..sgt sedap ok
kek dr Baskin Robbins

busday boy ngan maskot A & W
aku & tisya pn nyelit gk
tisya mmg takut kalo tgk maskot camtu
tgk la muka tisya yg takut tu
pegang aku kuat2 + nk nangis....

hah ni la reaksi tisya lps amik gmbr ngan maskot tu
smp nk nangis...bergenang dh airmata..ehhehehe
lebih krg kul 5 lebih kitorang blk
cz nk antar tasya blk gombak plak

pd ELLY....tq ye jemput kami...




9 comments:

MiszMama@Haslinda said...

terliur plak tengok A&W ni..

~Atie+Farid~ said...

ritu atie g jj au ni makan a&w...

tgk besday party ni..dada dup dap dup dap.....seram sejuk...

CuTeMiUt78 said...

wah.. cam best je tgk besday party tu.. hik..hik..hik.. tisya sama je ngan mirul takut ngan segala maskot2 tu..

cikbedahlaser said...

cam best je kek tu...
aduh mcm org ngidam lak ha...

cIk pEnNa said...

kek dia mengoda sy la kak..

;)

AziE-rAh said...

hai mama tisya...
Nice posting. Seronok tgk gelagat knk2 kan? So cute. Erm.. Blh kongsi mcm mana edit gambar tu erk?

Mummy Zafir said...

Thanks Amy! Terima kasih yea datang dan memeriahkan lagi bday zafir. Sambil tangkap gambar2. Sorry yea potong kek mcam tu.. memang mencabar nak potong Aiskrim kek nie.. =)

Nana said...

wah meriahnye bezday party.nmpk sedap je kek ada beskut oreo tu.hehe

julia@ratu78 said...

dapnya a&w teringat kat float nya huhuhu...dah lama tak minum air gas ni....kena tahan jiwa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...