Followers MamaTisya

Saturday, August 15, 2009

contest i love him/her!!!

contest lg ye kwn2...hehehhehe
aritu jenguk blog CIKMIN nmpk psl contest ni
so nk try nasib kt cni plak
contest i love him/her!!!
organized by HALEN
sempena anniversary nye yg ke 3 thn ni..sama thn la kita
last entry b4 16 August 2009


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni la gambar aku & hubby tercinta

ceritakan mengenai gambar yang anda pamirkan
gmbr ni time 1st honeymoon di Langkawi pd June 2006
2hari lps majlis bertandang trus pegi honeymoon
dan juga 1st candlelight dinner di tepi pantai
sgt suka gmbr ni cz suasana romantik mkn mlm
sambil ditiup angin dr pantai
& yg paling seronok hanya kami saje pasangan
yg berada di situ pd mlm tersebut
so pd saat & ketika itu, ku rasa mcm dunia ni ku yg punya...
tanpa gangguan orglain..sgt best...
lps dh abis dinner tu kami berjln2 berdua-duaan di persisiran pantai


ceritakan apakah yang anda lakukan
untuk menghargai si dia pada ulangtahun perkahwinan
slalunye kami akan kuar mkn cz dua2 suka mkn mcm2 makanan
1st anniversary
time tu aku br lps pantang so xde celebrates sgt just kuar mkn
& yg paling bermakna & happy cz time tu dh bertiga
2nd anniversary
dinner berdua di Restoran Sabak Bbq & Steamboat
3rd anniversary
coming soon next week pd 18 August
kami bertiga akan berhoneymoon.....tk sbr rsnye...
another 3days to go....



ucapan utk HALEN:
happy 3rd anniversary coming soon
smoga berbahagia hingga akhir hayat



3 comments:

zura@iwan said...

Gud luck ye.....romantik betui la candle light dinner tuh...

Gieyana said...

wei..gd luck yer..aku sopport kengkwn yer..hiks!

iedaLUVsham said...

waa..candlelight dinner tuh! bagus2..hehhe!! good luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...