Followers MamaTisya

Monday, August 24, 2009

ole2 dr kwn2 blogger


sejak aku berblogging ni aku dpt rmi kwn baru
ada dr utara,selatan,timur dan tk lupa jugak dr sabah & sarawak serta brunei
dan ada juga yg sudi bg aku ole2 tanda persahabatan kita
even ada yg blum pernh jumpe tp kita still keep in touch melalui blog
mayb kalo ada kesempatan bole la jmpe nanti
ada gk yg dh jmpe & mmg dh jd kwn pn...
anyway thanks ye pd kwn2 yg sudi bg ole2 ni
jom tgk apa yg aku dpt dr kwn2 blogger
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
dr GIEYANA
FM dr cameron & penang
gie & family aritu p holiday kt cameron
so die teringat kt aku tu yg die bli FM ni kt aku
(suziey...rsnye sama gk ngan ko kn..tiba2 die teringt kt ko jugak...hehehehehe)
yg FM dr penang tu cz gie kn org penang ..so dpt la aku 2 skali FM


dr SYANA
br2 ni die p bercuti ke SABAH so aku dpt FM gk dr sabah
dh slalu dating2 ngan syana cz opis kitorang dkt je

dr ENA QAISYA
yg ni music boz sgt cute cz kecik je
biasa aku tgk music box yg beso
aku dpt cz aritu ada vote utk die dlm contest
so die mmg nk kasi gift utk kwn2 yg sudi vote utk die
tp syg bila smp dh pecah..mayb sebab ena guna pos biasa
tkpe la ena..tkde rezeki kn..tp bole gkla dgr music tu skit2
ena br je melahirkn bb yg ketiga pd 13 august yg lalu..




11 comments:

SyaNa said...

murah rezeki :D

Gieyana said...

Woww wee..ala just a little though frm me to u..for our friendship daa...

^^ hiks! rini aku nk jumpa2an ngan watie yer..hiks! nnt ada jodoh kita jumpa2an k..hiks!

mama tisya said...

syana..alhamdulillah...

gie...aku tau ko nk jmpe watie...nanti snap gmbr byk2 ye bg aku jeles...ehehhehe..nanti la kalo ada rezeki aku p penang or ko turun kl leh la jmpe kn

Nana said...

byk nye adiah
kita pun suke kumpul FM

ibu damia said...

alhamdulillah...murah rezeki

mama tisya said...

nana...kita suka gk tp peti ais tkde lg..almaklum ler kn dk menumpang...stakat ni br ada beberapa koleksi FM..

MuMMy 2 Haqq said...

sronok dpt ole2 ye..

julia@ratu78 said...

wah, byk nya dpt ole2...best...pastu FM tu ko tempek kat mana weh ?? kalau ada peti ais sendiri sure dah penuh dah hah koleksi ko ni :)

Mama_Aqish said...

wah bestnyer dapat pressie dari kengkawan

POSH76 said...

santek2 sumer ole2 tu....i pun ada dapat music box dari ena qaisya...pecah gak....fragile kot..tp yg bestnyer still ada bunyi...kiutkan...hehe

yg penting pemberian tu ikhlas tak kisahla dapat apapun....hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. byk dpt hadiah kan.. sama la kita.. byk gak terima gift dari teman2 blogger ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...