Followers MamaTisya

Wednesday, August 26, 2009

Dayang's Giveaway

another giveaway
kalini dr DAYANG
katanye 1st giveaway hasil kerjatangan die
mcm2 yg die buat antaranye:-
  • girlie pouch, small pouch, wrislet and hp pouch
  • cross stitch patterns
  • keychains
  • hairclips
  • peasant blouse

aku kagum tul ngan org yg rajin menjahit ni
cz kerjatangan yg melibatkn jahit menjahit ni mmg kreatif & lawa
almaklum ler aku bkn nye kreatif..nk wt sendiri ni tk brp nk reti
lgpn aku tk minat menjahit...huhuhuhuhu
so kalo ada jual, aku lebih senang membeli saje...

*
*
*
*
*
*
*
*


utk Dayang's Giveaway ni,
die soh pilih mn satu yg kita suka dlm byk2 hasilkerjatangan die
so aku pilih hairclips yg comel2 ini
cz sesuai utk tisya yg suka pki hairclips
cz tisya tk brp suka ikat rambut
mn tahu ada rezeki utk tisya dpt hairclips yg comel2 ni..
bole ler tisya bergaya ngan hairclips baru yg comel2
di pg raya yg akan menjelang tiba nanti


***********************************************************************

gmbr selingan tisya with accesories
gmbr yg beso yg tisya kt bike tu,
sepit tu dh ilang time p langkawi aritu..sgt sedih...

9 comments:

Gieyana said...

wei..ko menang kasi kat aku sket yer..hahahaha!

Good luck k..:)

zura@iwan said...

cute2....gud luck ye...kekeke...

zh-ena said...

gud luck amy..mmg cantik

[-suziey-] said...

hmmm confirm aQeel xleh masuk..ekekek:D

Nana said...

xleh nk join la.damia elergik ngan sepit2 ni.bukan nye bole pakai, baru letak kejap je dia cabut pastu baling!heheh...

mama_umar said...

alahaii,tomel2nye hairclip tu, aku paling suke gamba tisya las sekali dgn motor macho tuh,ekekeke

Syima ~Mama Kyra~ said...

mau aje si tisya pakai clip rmbt..kalu kyra tak mau lgsg.dibaling nyer adala..uhukkk

julia@ratu78 said...

ni yg best ada baby girl ni..leh pakai sepit rambut, leh kumpul koleksi sepit rambut :)

GOOD LUCK !!

Mama_Aqish said...

rajin tol masuk contest....good luck k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...