Followers MamaTisya

Friday, August 14, 2009

aku keseorangan....


tajuk mcm sayu je...hehehehe
actually aku tk sayu pn cz dh biasa sorg2 kn
td time lunch aku ke ikano

p post opis kt situ cz tk rmi sgt org
so smua adiah2 pemenang dh slamat aku pos
korang tgu ye by next week insya allah smp

lps tu aku mkn kt
The Manhattan Fish Market sorg2
arini kwn2ku tkde...masing2 ada hal

sementara tgu makanan, harus posing gedik kn.. :-)

ni yg aku mkn td....

*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*

jom tgk close up skit bg korang terliur.....ehehhehehehe

tgh flame

flaming platter for one
(fish+prawn with cheese + fries + salad)
actually ada rice tp aku tukar ngan salad

sweet alabama...so yummy...
(choc+vanila+peanut)


alhamdulillah kenyang....


nk balik tu tgk kt groundfloor ada HOME FAIR
so pd kwn2 yg rs nk tgk brg2 umah tu leh la ke ikano
tp tksure plak smp bila




10 comments:

Nana said...

ai..sorang2 pun jadi??heheh..

MuMMy 2 Haqq said...

bestnye home fair!

Mama_Aqish said...

wah sodapnyer memamg terliur pun...tak pe makan sorang2 leh layan filing...

SyaNa said...

hehehee tingat ari tu minum alabama
sendawa rse penut butter
kekeee
tapi shedappp

sitisifir10 said...

Mamatisya,

Saya tak pernah lagi makan makanan yang sebegitu...ish bila la ada orang nak belanja ni eks?

zh-ena said...

mkn sorang2 pun jln gak...hehehehehe

[-suziey-] said...

uamngaih sorang2 pn layan mkn best2 ni..hehe..erkk aku rs cam nk g terjah je pasr ikan tu..sedap la plak tgk..adeiiii

ibuayu said...

sedapnya.....

cIk pEnNa said...

sorang2 pun jadi la ye kak..
tetap terliur kak!

;)

julia@ratu78 said...

terpaksa kansel plan makan2 yer nyah...sorang pun jadi gak hah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...