Followers MamaTisya

Thursday, August 6, 2009

yummyyyy !!!!

sunyi sepi lak blog aku arini...hehehe
bz skit arini so tkde special entry
jom lyn gmbr di bwh...

apa yg yummmyy tu???

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
close up skit

sgt sedap kek ni tp tktau la namanye
tp aku namakn Pistachio+Walnut Cheese Cake
cz ada rs cheese & ada walnut+kacang pistachio (btul ke ajaan aku tu)

yg ni plak mula2 ingt makaroni bakar
rupanye murtabak tp jenis yg beso & tebal...

tq to my bestfriends julia & dila
actually lunch td tk lunch sesama
cz kt level top management ada mkn2 sempena busday CFO
so julia simpankn utk aku skit
& dila plak tq cz tlg antarkn makanan ni kt aku...
dh slamt msk perut dh by time aku update entry ni...





14 comments:

  1. fuyyooo sedapnya tgk..kalu mkn lg sedap ni...

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhh unik & sure sedappp tue ;-)

    ReplyDelete
  3. bestfriends julia & dila eemmmm...bagus nye kwn ko.Diaorg mkn pun ingatkan ko ye,,

    ReplyDelete
  4. kek tu mmg sdp nyah...besar gak kek tadi, kalau ko ada sure ko snap gambar dah....tadi makan2 tak der sapa2 amik gambar pun...

    tu jer leh simpankan utk ko :) nak bg ko rasa

    ReplyDelete
  5. mmg yummy la..terluir tgk :D

    ReplyDelete
  6. huhuhu...kasi aku terliur jer nih..mmg sedap erk?

    ReplyDelete
  7. sedapnye..tetiba teringat kek sedap kat kl hilton !pun tak tau namanye tp ala2 rupe camtu cuma ada tambahan caramel kat bwh kek tu..pergghhh yummy gilerrrr...

    ReplyDelete
  8. mak aii tebalnye mertabak.ingt kek muertabak.ekekek

    ReplyDelete
  9. mmg lom pernah tengok setebal itu murtabak....

    ReplyDelete
  10. Wah,...makan sedap-sedap jer...jeles ok...

    ReplyDelete
  11. nmpak sedap..yg muratabk besar tu mcm xpernha jmpe n makan...murah rezeki amy lg..

    ReplyDelete
  12. yummmyyyy mmg nampak sedap..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...