Followers MamaTisya

Thursday, October 4, 2012

jom cuti2 GOLD COAST


hah ni bkn Gold Coast Australia tp Gold Coast  Morib :-p
bole la bw family cuti2 sni
aku pn ingt nk pegi gk cuma tktau bila:-p


kalo nk bli and nk tau more detail  klik >>> Groupon Malaysia



9 comments:

  1. mmmm...aritu pon dah kuar..kuar lgi...mmmm...malas dah nak tunjuk kat akob tu kakak....mau di pangkah2 banyak kali....baik tak yah tunjuk...nak wat guano...laki mak tang tak suke jalan..suke duduk umah baca komik..mmmmm...kena la ikut...

    ReplyDelete
  2. murah gk tu...best gk kalau dpt pegi ni..

    ReplyDelete
  3. mnarik ni..xpenah pegi lg ni..

    ReplyDelete
  4. wahh murah ni....berbaloi rasanya...

    ReplyDelete
  5. pernah gak baca review..rasanya most of the times hotel/tempat ni sgt crowded so tak berapa selesa--sbb byk promo harga murah kot...

    ReplyDelete
  6. mmg ada plan nak bli deal ni klw dia kuar
    tp dah dpt pakej oliday kat gpt xjadi la nak bli hahaha..slamat duit makcik

    ReplyDelete
  7. Ok jugak tak mahal, baru RM200 dapat p theme park..

    Myra cuti2 kena plan thn depan la, thn ni cukup kot tunggu nak p Cameron je hasil menang percutian ;)

    ReplyDelete
  8. huhuhu.. ongkos x de.. kalo x dh bli dh ni.. abg asik menyebut jer... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...