Followers MamaTisya

Wednesday, September 4, 2013

menang antara 25 gambar kreatif...alhamdulillah

pg td buka email , tgk ada jemputan utk
alhamdulillah gambar aku antara 25 gambar kreatif yg terpilih

ni la gambar yg aku send utk contest ni...
tkde la kreatif mana...sbb tk tau nk posing camner...
tu pn lastminit gk send ..dh nk tutup contestnya
janji gambar tu ada color Papa John's Pizza
 iaitu MERAH, HIJAU & PUTIH
tq NuffnangPapa John's Pizza

**kemenangan ke-49 utk 2013

9 comments:

mummy_ayu said...

congrats!! aku ada gak baca pasal contest nie hari tu but bila tgk venu2 & masa jamuan tu..emm..tak de la join pun.

syawalsimpsons said...

tahniah kakak

Eliss Mie said...

kalau dpt jemputan pun confirm x leh pi. huhuhu

JunAina said...

Kita tak ada baju yang merangkumi kaler cam tu...sob...sob...

anak Wan Salleh said...

tahniah Amy!! makan puas2 Papa John tu okeh!

Azura Aziz said...

wah bestnya.. tahniah mama tisya..

kt dh lama xjoin contest huhu...

Syima ~Mama Kyra~ said...

congrate..murah rezeki mama tisya :)

Nad MamaZN said...

Tahniah kak!
Mkn pizza dia byk2, sedappp! :)

el said...

tahniah my
ritu el nak send gambar
bila tgk event tu kat kl
terus x jd..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...