Followers MamaTisya

Friday, September 20, 2013

Restoran Hussin Sup & Popia




smlm hubbyku ajak p mkn sup kt setapak
katanya femes kt sini..die dh 3x p mkn ngan kwn2 die
so smlm bw aku plak p sini...lps maghrib kami pegi berdua..tisya tkmo ikut


selain sup..kt sini femes popiah basah
mmg sedap popianye
1 set ni ada 2 ketul popia
mmg nasib kami baik tinggal 2 set je lg...


air belimbing & sirap bandung



kasi zoom isi dlmnye...sos die pedas gk bg aku la yg tgh sakit tekak kn
tp sedap...yummmm



kt sini ada mcm2 jenis sup...sup ayam,daging,perut,lidah dan mcm2 lg


sup spare part....ingt kete je ada spare part
rupanya sup pn ado:-p
1st time aku try sup spare part ni

yg ni plak sup ekor

**actually sup2 kt cni diorang mkn ngan roti ...tu psl kuahnye pekat
tp smlm roti dh abis so aku order nasi

**tp bg tekak aku, tkbrp kena jenis sup pekat gni
tp hubbyku suka...so korang kena try la..tekak lain2 rs kn




restoran ni berdekatan ngan Masjid Setapak
kalo nk tau jln tu sila la google...aku nk explain takut korang tk phm:-p

alamatnya:
N0 9 Jalan Puah Jaya Taman Setapak Setapak, Kuala Lumpur
016-2841576

**nk dtg cni kena awal cz mmg cpt abis...ada aku tgk org dtg nk tapau 
time tu dlm 8 lebih tp dh abis dh

6 comments:

lieyalatif said...

husben lieya pun peminat sup...nampak pekat sup die...mesti sedapkan ....popia pun menggiurkan..sambal die nampak sedap tuh...

hepi weekend dear...have a nice weekend...

iduraz said...

tepi jalan kan sis...mmg fenmes sup dia..tp sup mamak..ada org tak boleh masuk..kikiki

Nad MamaZN said...

Feveret saya popia basah tu! :)

el said...

tgk popia ngan sup mmg sedap oiiii
lapo pulak

syawalsimpsons said...

pekat tu supnya....

Dee said...

ni mcm sup style mamak..pekat likat berempah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...