Followers MamaTisya

Monday, September 23, 2013

Zakini Nasi Kukus @Wakaf Mek Zainab, Kelantan


kami smp kt kb lebih kurang nk dkt 12tgh hari
perut pn bole tahan lapar....pemborong bw kami lunch di sini

time kami smp tk rmi lg org so sempat la aku snap gmbr lauk2 yg mcm2 jenis





nasi kukus special mkn atas daun pisang


ni bkn lak nasi kukus tp mcm2 ada...ayam percik, ikan keli goreng & percik
paru sambal, gulai lemak ikan & kerabu
alhamdulillah kenyang..tq pemborong blanje kami mkn cni


"skali rasa pasti terpikat"....kalo korang ke klate sila la cr kedai ni
actually ada 2 cawangan...lg 1 kt Berek 12
aku nk bg direction tk brp tau sgt jln klate ni
nama je org klate..so sila la google ye

10 comments:

watyz said...

best nye makan nasi kukus... nak ckit!!!! hehehehe

Pn. Sheila said...

sedap2 sampai menjilat jari nieh... hihi

Nad MamaZN said...

Aiseyyy baru nk tau lokasi katne haha!
Igt bleh terjah bulan 10 nnt

adianiez AIDA said...

sedap nyer lauk pauk nyer!!!
wajib google ni sebab november nanti aida nak holiday ke kelantan :-)

syawalsimpsons said...

pergghh meriah ngan makanan ni kakak

Tina Othman said...

Sedapnya, aritu penah makan nasi kukus ayam kg kat gua musang, mmg the best

Shark Kay said...

nasi atas daun pisang?
mmg selera ni kalau cmni.
tgk lauk pn ada bnyak tu.
kene save dalam telepon tempat ni.

Ann Ishak said...

seyes menangis tengok lauk2 tu :) nampak sedap sangat

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Cam menarik jer ...

el said...

meriahnya lauk paukkkkkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...