Followers MamaTisya

Friday, May 17, 2013

AKU TAK MENTAL!!!


time aku holiday kt korea lastweek..aku ada nmpk psl artikel ni kt fb...lps tu adik aku whatsapp gmbr ni.....tk lama lps tu hubbyku plak whatsapp psl gmbr ni...sure kata aku mental la tu sbb aku suka amik gmbr makanan...lantak situ...bgs apa amik gmbr makanan dr amik gmbr muka syok sendiri...hehehe...atleast leh share tmpt mkn mana yg best or tk kn....lps tu tk lama lps tu kuar psl artikel kt bwh ni....rupanye slh translate...hah tu la lain kali nk update artikel bc btul2..kn dh malu...

BUKANNYA SAKIT MENTAL TP KAJIAN DR ( PAKAR MENTAL) MENGATAKAN YANG BIASA AMIK GAMBAR MAKANAN DAN UPLOAD GAMBAR MAKANAN ADALAH ORANG YANG KUAT MAKAN DAN BOLEH DAPAT MASALAH BERAT BADAN DAN OBESITI




mmg hobby aku suka amik gmbr makanan...sbb aku suka tgk gmbr makanan yg sedap2....family aku & family inlaw smua dh maklum yg aku mmg suka amik gmbr...bos & opismates pn sama...so mmg diorang bg laluan aku snap gmbr dlu b4 mkn...best btul smua memahami aku...

kalo saper2 rs tk suka tgk aku up gmbr makanan especially kt http://instagram.com/mamatisya so bole je unfollow....cz kt IG mmg byk gmbr makanan aku up....b4 ada IG.....kt blog & fb mmg slalu gk up gmbr makanan....jom layan beberapa gmbr makanan time kt KOREA aritu




minum ptg di Hello Kitty Cafe


ni makanan KOREA...nasi tu kena gaul2 ngan sayur2 dlm bekas ni


sup korea


yg ni plak ada sos cili, cencalok, lobak putih , 
kimchi & sayur apa ntah yg ijo tu...tp aku suka....
kimchi tu 1st time try sedap gk tp tkleh mkn byk sgt



sup telur

sup ikan




 
nasi pataya korea




kebab sedap

lamb kebab & chicken kebab


kalo tnye aku suka tk makanan korea???jawapannye aku bole mkn cuma tk bole ari2
mau muntah...hahahaha...nasibaik kami dok korea 7hari hanya mkn 2x je makanan korea
selebihnya mkn nasi pakistan, burger, kebab...lgpn kami bw makanan dr msia...


9 comments:

watyz said...

nampak menyelerakan semua makanan ni!!!

Nad MamaZN said...

Yg salah tulis artikel tu la yg mental sbnrnya hahaha!

Falsya said...

saya tidak mental!!!!..ahahahha tetibe..kite pun xleh masuk la makanan korea nie..kalau gie korea mua meggi je kite bantai..;D

eeda haziq said...

ske tgk gmbar2 makanan akak... teruskan .. :D

~ana~ said...

ntah apa2 ntah tulis artikel mcm tuh...huh...

Alycia said...

hahaha... sama pulak entry kita arini ;)

Cujie said...

sepatutnya buat artikel...
yang suka post gambar sexy tu yang mental sebenarnya.

Nana said...

Hahaha wartawan tu yg mentel

el said...

sedap tgk makanan korea tu
apa yg MT bw makanan dr msia tu
7hari lama nyerr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...