Followers MamaTisya

Friday, May 31, 2013

bila tekak tk sedap rasa




salam uolsss...2-3 ari ni aku rasa mcm tk sedap tekak
pening...tekak perit..mcm tanda2 nk demam
so bila tk brp sedap rasa..aku sure nk cr dessert
so kami ke Ben's Pavilion


disebabkan time peak hour ..biasa la lunch kn so tmpt pn dh penuh
yg ada kt bahagian luar ni...actually mls nk dok luar cz cuaca panas kn
tp mls plak nk waiting list even die kata 10minit je ...so duduk gk la kt area cni
nasibaik kipas tu rs gk anginnye even tkde la bahang sgt panas kt luar ni
cuma sian bff aku pki blazer smlm...hehehe
1st time mkn kt cni dok meja belah luar...slalu belah dlm je


sementara tgu makanan smp kita posing dlu
bff aku sorg lg bz tk dpt join

aku layan dessert je nk legakn tekak...
nama dessert ni Banoffee Sundae rm 10.90

kasi zoom lg..actually ada aiskrim + pisang + biskut + brownies
sedap uolsssssssssss
b4 ni aku pernah pavlova &  macadamia cheese cake sundae

org tk sihat dpt dessert sukaaaaaaaaaa...hehehe
air tu rootbeer float rm 7.90



bff aku layan steak frite rm 52.90



dh abis mkn posing lg:)


best tul lepak kt kerusi camgini...rs nk tdo je:)


**kalo saper2 nk try outletnye selain pavilion
 ada kt klcc, publika solaris dutamas, 
bangsar shopping centre & gurney paragon, penang

3 comments:

zarena heeney said...

sedapnya mamam steak

syawalsimpsons said...

alamak teringat pulok akan pavlova ben's yang beli aritu

Eliss Mie said...

garis-garis dekat daging tu yang mahal tu :p hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...