Followers MamaTisya

Wednesday, May 29, 2013

cantik tk??

cute miut new design jellbunny
yg ni harga rm 69 ...design ni cuma ada 2 color je
pink & black
yg design aku nk bli masih tkde stock..
diorang dh restock & soh aku cal esok
hrp2 ada la design & size aku nk tu

4 comments:

JaSSNaNi said...

sakit tak belakang kaki when pakai kasut ni? bape rm?

Mama Zharfan said...

me suka pakai wedges sbb nampak tinggi :) :) ank pakai heels yg tajam tak reti nanti jatuh tergolek2 so pakai wedges yg tinggi2 tu pun kira ok hehhehe

combi said...

comei :)

Nad MamaZN said...

Belikan! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...