Followers MamaTisya

Tuesday, May 7, 2013

collect perfume FREE dr Davidoff


 last week ada tgk fb Davidoff..lps tu mcm ada game & dpt adiah
tp tk brp phm gamenye cz kena dptkn clue kt outlet berdekatan...
tp bila tnye diorang kt outlet pn tktau so abaikn lah
tp bila register jd AGENT Davidoff ni
bole redeem minispray Davidoff The Game
die soh snap thru hp and show kt outlet yg kita pilih
so yg terdekat aku pilih Parkson KLCC

 actually aku dh p lastweek cz dlm tu tulis redeem 29april - 5may
tp lastweek aku pegi katanye tk smp lg...so die soh dtg lg nextweek
so lunch td aku p la collect kt Parkson KLCC 


wangiiiiii tp for men...untung la en hubby 
cz die yg akan dpt minispray Davidoff The Game ni





kalo dlm botol mcm dlm gmbr set ni
utk 50ml =  rm 210


 **kemenangan ke-36 utk 2013

5 comments:

syawalsimpsons said...

rezeki laki akak tu..kalo akob ni, membazir ni, sebab dier tak pakai perfume macam bini dia..kakakkaka

JaSSNaNi said...

bestnye... :) sedap bau perfume..

Nad MamaZN said...

Untung hubby akak.. Aritu dpt tshirt free ni perfume plak.. Makin sayang la cik abang hehheh =p

cha said...

rezeli lg. alhamdulillah :)

Norliza Nordin said...

rezeki hubby! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...