Followers MamaTisya

Monday, May 13, 2013

Mother's Day @Korea

Salam uolssss...thn ni mother's day jauh di negara org....apa2 pn everyday is mother's day...utk mamaku and mama mertua ku...love u always...tklupa utk smua yg bergelar mama,mummy,ibu,mak,bonda dan bakal mama....happy mother's day to all of you...

19 comments:

  1. wwooooo best p korea ! sure seronok sangat tisya tu

    ReplyDelete
  2. Happy mothers day to u too...bestnya g korea!

    ReplyDelete
  3. wah bestnya...ada jumpa tak ngan song seung heon kak...hehehe

    ReplyDelete
  4. Suka aku tgk gmbar pokok2 belakang tucantikkk...musin salji cantikkk...musum bunga cantikkk..cmner agaknye musim luruh ekkk ada ke???

    ReplyDelete
  5. masih kat sana ke...bestnyer kakak....nnt bawak lagi sy G sana ye

    ReplyDelete
  6. happy mother's day mamatisya .. :d

    ReplyDelete
  7. wah..bestnya..nie kat tempat winter sonata tu kan? bestnya....

    ReplyDelete
  8. wah..bestnya..nie kat tempat winter sonata tu kan? bestnya....

    ReplyDelete
  9. Bestnye celebrate mother's day kat korea u'ollssss..hehe..cantiknya tmpt2 kat korea..peaceful jeeee..

    ReplyDelete
  10. so sweet tisya kiss mama dia ..

    dulu kita gi pun amik pic kat pokok2 tu kita panggil dia pokok wintwr sonata keekkeke

    ReplyDelete
  11. selamat hari ibu utk kak rynn jugak... waaa jauh tu sambut hari ibu... :)

    ReplyDelete
  12. Hepi mother's day jugak utk kak amy :)
    Sweet gmbr yg bwh :)

    ReplyDelete
  13. Waaaaaa. Giler jeles tgk pic nihhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...