Followers MamaTisya

Monday, May 6, 2013

rezeki dpt percutian FREE 3 hari 2 malam...sukaaaaaaaaaaaaaa


time p matta fair 2013, mmg ada join lucky draw...
so nama hubbyku dpt cal menang voucher 3h2m 
tp nk dpt voucher free kena dgr taklimat selama 45minit...
aku dh biasa dh dpt free voucher camgini dr matta fair...
b4 ni aku pernah dpt dr swiss garden...
cuma bab nk mendengar tu je smua org mls kn...
sbb die akan soh kita join membership...
tp mmg voucher free tu akan dpt...
utk kwn2 yg rs mudah terpengaruh bila dgr taklimat , better jgn pegi la...
kalo korang nk pegi jugak kena kuat fizikal & mental
aku sbb dh ada pengalaman so dh tau la kn...
lgpn tmpt collect voucher dkt je area dataran ampang...
so sabtu lps diorang soh dtg taklimat kul 3ptg...
mmg diorang mention lg psl taklimat atleast 45minit...baru dpt voucher free
tp biasa la sure akan terlebih punye...lebihkurang sejam gk la...
tu pn tisya dk ckp "mama bila die nk abis ckp"...hahaha
so dlm 3.30pm start die cite la psl holiday, lps tu psl benefit smua...
mmg bgs tp bila part nk jd member tu nk kena byr smp belas2 ribu...
tu yg org pk byk kali nk join ke tk...kalo yg byk duit percentage join tu mungkin ada la skit...
tp mcm kitorang ni rsnye tkpela tk join pn...



so kami dpt la cuti2 free ni..bole pilih antara tmpt2 dlm list ni...
voucher ni valid dlm masa 3bln so tk decide lg mana nk pegi....
sronok dpt cuti2 free cuma tk sronok sbb kena dgr taklimat...

korang plak mcm mana??pernah tk pegi mana2 taklimat holiday utk dpt free 3h2m???

**kemenangan ke-34 utk 2013

10 comments:

Nad MamaZN said...

Taklimat xpenah dgr
Cuti2 free pun xpenah dpt huhu

Bestnye kak!
Lokasi pilihan ke mana?
Maknanya kene claim sblm puasa la ni kan? ;)

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya....tak pernah dengar taklimat hihihi

syawalsimpsons said...

akak nak kemana yee...bestnyer...mmm...walaupun 45min, tak pe la...janji dapat free..kena tahan la kan

watyz said...

tahniah!!!

Nana said...

penat dapat vocer free camni
dia janji 1 jam je taklimat
skali jadi 4 jam
hahaha
tp yang ni bez la sebab ada ovesea skali
kita dapat dlm msia je

el said...

el nah dpt...tp tulah kena dgr taklimat pas2 kena join mmber..yg nak join mmber tu mmg xlarat lah nak ckp mcm2 alasan..depa ada je koner sn sini bg kita join..nak pulak bayar member tu ribu2 giler hape..last2 apa pun x dpt hahaha

~Beb~ said...

x sanggop!!!!

Myra Jay said...

Tak penah dengar taklimat, so tak penah dpt bocer pree, hehee


Tahniah ye Sis ;D

Syuhada Salleh said...

besnye..dgr taklimat kejap je, bleh thn kot..hehe

amiey lee said...

Aku pnah pegi dgr taklimat bagai kat 2 jam..siap ada medical check up...janji nak bg voucher htl..last3 depa kata tu pada sapa yg join memeber aja..hantu tul... Silap laki aku gak tak tanya betul2.. smpai kesudah trauma dh nak g taklimat bagai ni hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...