Followers MamaTisya

Thursday, May 30, 2013

KungFu Bake Rice @KLCC


smlm lunch mkn kt food court klcc
kdg2 dh tktau nk mkn apa
so kalini aku try kt stall KungFu Bake Rice
menunye japanese food



ni antara menu2 korang bole pilih...
ada noodle & western




 
lps dh byr kena tgu no ...dh mcm bank kn:)

ni la menu aku salmon + chicken chop rm 14.90
actually tktau nk order yg mana 1
tp bila tgk kt menu tu ada tulis MUST TRY
so aku try la menu ni
aku ingatkn western ..rupanye ada nasi with cheese
tp nasi ngan cheese tu tk brp kena ngan tekak...so mkn skit je la
salmon & ayam tu abis

so kalo korang nk try bole la dtg ke food court KLCC
cr nama stall ni


5 comments:

syawalsimpsons said...

saya penah try kat sini aritu...nasi kureng..tp ayam ngan salmon tu mmg abis la

Tina Othman said...

Wah nyum, salmin dgn ayam ok tapi nasi dgn cheese hemmmm

♥ ROS ♥ said...

Aduhh..menu bru nih,, :)

el said...

sedapnye menu salmon tu..tgk pun rs terliur sudah..bgslah cr amek food dia dh kena amek no.

Norliza Nordin said...

tak sedap ke.. ken try menu yang lain la jawabnye ni.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...