Followers MamaTisya

Thursday, May 16, 2013

3 kuntum BUNGA di HARI GURU

oh bkn aku yg dpt sbb aku bkn GURU
kemain kn student pompuan bg bunga...
thn ni tk sure dpt lg ke bunga...sbb sambutan ari guru akan diadakan esok....
pg td pn hubbyku msg ckp aku tk wish kt die...
bkn aku lupa cuma tk sempat je cz bz sgt almaklum la baru msk kj 
pastu trus meeting tp td dh wish la kn...so wish lg kt blog ni... 
happy teacher's day yang..kalo ada adiah best2 mcm biasa la utk anak & wife...hehehe




utk smua yg bergelar, cikgu, guru, pensyarah...
Selamat HARI GURU...
terima la cupcake yg comot ini...gmbr thn 2010...
time ni baru blajar wat cupcakes so testing2 mendesign...
burok tp rs sedap..hehehehe

8 comments:

zarena heeney said...

selamat hari guru

syawalsimpsons said...

happy teachers day buat hubby akak

Ann Ishak said...

tahun ni hari guru mesti lagi best sebab cupcake mesti bertambah sedap dan cantik :)

JaSSNaNi said...

owh.. asben u guru yer..
selamat hari guru juga lah..

Nad MamaZN said...

Saya pun baru tau hubby akak cikgu hihi

Teena Tna said...

Selamat hari guru kpd semua insan yg bergelar guru !!! Jasamu akan ku kenang, lawa jugak cupcake tu..

syawalsimpsons said...

selamat hari guru buat hubby akak

Nana said...

Jeles ok student pompuan kasik bunga hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...